Δημουλίδου: Οι φωτό με τις μελανιές δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτές που έχω από άλλες παρενέργειες
Showbiz

Δημουλίδου: Οι φωτό με τις μελανιές δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτές που έχω από άλλες παρενέργειες

Η γνωστή και αγαπημένη συγγραφέας σε συνέντευξη της ανέφερε επίσης όσα της είπε ο γιατρός και αν παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή.

-Κυρία Δημουλίδου, τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την καταγγελία σας ότι έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου, διαγνωστήκατε με αυτοάνοσο ΣΕΛ (συστηματικό ερυθηματώδη λύκο). Πείτε μας τι ακριβώς είναι αυτό;

Το ΣΕΛ, ο λεγόμενος λύκος, είναι αυτοάνοσο νόσημα όπου τα αντιπυρηνικά σου αντισώματα επιτίθενται στα κύτταρα του ίδιου του οργανισμού σου. Η ακριβής αιτιολογία δεν είναι γνωστή όμως πλέον ελέγχεται με φαρμακευτική αγωγή ενώ παλαιότερα πέθαιναν άνθρωποι από αυτή την πάθηση. Ο λύκος έχει διαφορετικές μορφές ενδείξεων από ήπιες έως πολύ σοβαρές, σε σημείο να επιτεθεί στα εσωτερικά σου όργανα. Γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή, καλή διατροφή, ξεκούραση, όχι κάπνισμα και αλκοόλ και κυρίως όχι δυνατό ήλιο και άγχος Αν τα προσέξεις όλα αυτά θα βρίσκεται σε ύφεση, κοινώς θα κοιμάται, δεν θα σε ενοχλεί και θα έχεις μια κανονική ζωή, εξαρτάται πώς θα συμπεριφερθείς, εσύ, στον εαυτό σου.

Δηλώσατε μάλιστα, ότι μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς σας με την υγεία σας, ήταν πολλοί αυτοί οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί σας και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία.

Ήταν τόσοι πολλοί που εξεπλάγην, δεν περίμενα ποτέ μια τόσο μεγάλη ανταπόκριση με ανθρώπους που πλήγηκαν μετά από εμβολιασμό και με παθήσεις πολύ σοβαρότερες από τη δική μου ή όπως δήλωσαν έχασαν ανθρώπους γύρω τους. Κάθε μέρα που περνά ανοίγουν στόματα και τολμούν να αναρτήσουν φωτογραφίες και βίντεο με μετεμβολιακές παθήσεις και να μιλήσουν ανοιχτά δίχως να φοβούνται. Έχουν δημιουργηθεί στα social media πάμπολλες ομάδες που μιλούν για όλα αυτά όμως είναι ιδιωτικές διότι φοβούνται μην τις κατεβάσουν. Η τακτική των κυβερνήσεων να μη μιλούν για παρενέργειες έστω στο ελάχιστο ενώ είναι πλέον φαεινότερη ηλίου, είναι τραγελαφική. Αυτή η Συνωμοσία της Σιωπής, είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει μπούμερανγκ διότι μιλάμε για διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

-Πιστεύετε ότι υπάρχουν πολίτες που είχαν παρενέργειες από το εμβόλιο, αλλά δεν το έχουν δημοσιοποιήσει και αν ναι, γιατί;

Ναι, υπάρχουν και οι λόγοι πολλοί. Άλλοι ντρέπονται επειδή νόσησαν, άλλοι φοβούνται, άλλοι πείθονται πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο. Πιστεύω ακράδαντα πως το εμβόλιο, όπως όλα τα φάρμακα, πέρα από το όποιο καλό μπορούν να προσφέρουν, έχουν και παρενέργειες και πως κανένα χημικό φάρμακό, δεν είναι παντελώς «αθώο» ή κάνει για όλους τους οργανισμούς. Κάποιοι συμπολίτες μας εξαναγκάστηκαν να το κάνουν διότι δεν θα μπορούσαν να πάνε στις εργασίες τους, άρα να πληρωθούν και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Το εμβόλιο μας επιβλήθηκε, σχεδόν φασιστικά, και όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα κρούσματα αρνητικών επιπτώσεων σε εμβολιασμένους, το κράτος και οι επιστήμονες έκαναν τα πάντα να μας πείσουν για το αντίθετο, δηλώνοντας πως η αιτιολογία πάθησης ή θανάτου δεν είχε σχέση με τον εμβολιασμό αλλά με το γεγονός ότι ο παθών ήταν ασθενής, απλά δεν το γνώριζε…

-Έχουν όμως γίνει δισεκατομμύρια εμβόλια σε όλο τον πλανήτη σε ανθρώπους που δεν εκδηλώθηκε καμία παρενέργεια και πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι να είχαν τώρα πληγεί από covid-19. Είναι γνωστό πως έχουν πεθάνει χιλιάδες νοσήσαντες, στο μεγαλύτερο ποσοστό, ανεμβολίαστοι.

Δεν είπα το αντίθετο, ότι δεν συμβαίνει και αυτό ποτέ δεν δήλωσα να μη κάνουν εμβόλιο και βέβαια άνθρωποι προστατευτήκαν από τον ιό. Εγώ μίλησα για παρενέργειες και πως σε κάποιους, έφερε αντίθετα αποτελέσματα. Το εμβόλιο έπρεπε να γίνεται σε όποιον το ήθελε, όχι να μας το επιβάλλουν με πλαγιομετωπική μέθοδο, δηλαδή στερώντας βασικά μας δικαιώματα όπως του βιοπορισμού και γενικότερα κοινωνικού αποκλεισμού και κυρίως να γίνονται εξετάσεις πριν το διοχετεύσουμε στο σώμα μας.

-Θέλετε να μας αναλύσετε τη δική σας οπτική σε σχέση με τον κορονοϊό;

Αν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου πιστεύουν πως δεν έχουμε καταλάβει τι παίχτηκε γύρω μας, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Όλα για το χρήμα. Πρώτα αρρώστησαν τον πλανήτη και μετά τον έσωσαν. Κάποιοι γιατροί και πολύ «ψαγμένοι» άνθρωποι από όλο τον κόσμο, βγήκαν δημόσια και προειδοποίησαν πως κάποιοι θα αρρώσταιναν ή θα πέθαιναν αμέσως μετά το εμβόλιο. Φρόντισαν αμέσως να τους παρουσιάσουν ως γραφικούς ή συκοφάντες και κάποιοι, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και δεν τους ξανακούσαμε. Τα εμβόλια βλέπετε έπρεπε να παίζουν μόνο τον ρόλο του «σωτήρα» γι’ αυτό δεν επιτράπηκε η διάδοση έστω και της παραμικρής υπόνοιας, για το αντίθετο, δηλαδή ότι μπορεί να είναι και «εχθροί». Όλα ήταν προμελετημένα και προγραμματισμένα, δεν πιστεύω στη θεωρία της φυσικής πανδημίας αλλά της προκατασκευασμένης. Και οι ιθύνοντες έκαναν τεράστια λάθη που πλέον φωνάζουν από μόνα τους, οι άνθρωποι άρχισαν να ψάχνουν τι συμβαίνει, πλήγηκε σοβαρά η παγκόσμια υγεία και γενικότερα πλήγηκε η παγκόσμια οικονομία, η ψυχική υγεία και φυσικά η εμπιστοσύνη.

-Σαν τι λάθη έγιναν;

Πρώτα απ' όλα εμβολιαστήκαμε με ένα άγνωστο για όλους μας φάρμακο, που δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα και δεν είχαμε την πλήρη εικόνα της αποτελεσματικότητάς του, σε διάρκεια χρόνου που είναι δεκαετία και πάνω. Μετά κληθήκαμε να εμβολιαστούμε δίχως να ζητηθεί πρώτα έλεγχος της υγείας του καθενός μας κι αν μπορεί να αποδεχτεί ο οργανισμός του αυτό το φάρμακο. Ανεπίτρεπτο να μην ανοίγεται μπροστά μας το ενέσιμο φιαλίδιο και μετά να μας επιβάλλουν πριν δεχτούμε τη δόση, να διαβάζουμε τι είναι αυτό το φάρμακο που θα διοχετεύσουμε στο αίμα μας, αν έχει ή όχι παρενέργειες και ποιες είναι αυτές π.χ. αν μπορεί μια γυναίκα που κυοφορεί να δεχτεί αυτό το ενέσιμο υλικό. Και η ενημέρωση αυτή έπρεπε να είναι υποχρεωτική. Είναι αντισυνταγματικό να μου επιβάλλουν ένα φάρμακο, αν δεν το θέλω, επειδή δεν το γνωρίζω ή δεν το εμπιστεύομαι.

-Η δική σας διάγνωση έγινε όπως δηλώσατε από ρευματολόγο. Τι ακριβώς σας είπε;

Δεν έγινε μόνο από ρευματολόγο αλλά και από άλλων ιδιοτήτων ιατρούς όπως αιματολόγο, δερματολόγο, ενδοκρινολόγο, αλλεργιολόγο, ωριλά, νευρολόγο, έχω περάσει πάμπολλες εξετάσεις από τον περασμένο Οκτώβριο, κρατώ στα χέρια μου τεράστιο ιατρικό φάκελο και φωτογραφίες με ημερομηνίες λήψεων του τι έπαθα που αν τις αναρτήσω θα πάθετε τεράστιο σοκ. Οι φωτογραφίες που ανήρτησα με τις μελανιές δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτές που έχω από άλλες παρενέργειες. Επομένως η πάθησή μου είναι αυταπόδεικτη και μόνο από τις φωτογραφίες.

-Παίρνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Ναι, κορτιζόνη medrol και plalquenil το οποίο είναι φάρμακο καθαρά για περιπτώσεις αυτοάνοσου νοσήματος όπως το δικό μου. Και από ό,τι αντιλαμβάνεστε η κορτιζόνη θέλει τεράστια προσοχή και μπορεί αν η θεραπεία είναι μακροχρόνια να δημιουργήσει βλάβες στον οργανισμό. Η πάθησή μου δεν θέλει ήλιο και τα καλοκαίρια θα πρέπει να εξαφανίζομαι, εγώ που δεν έφευγα από τη θάλασσα. Θέλει ξεκούραση και αποφυγή άγχους. Μισώ τα χημικά φάρμακα, τα απέφευγα μια ζωή, αγωγή με κορτιζόνη παίρνω για πρώτη φορά, αλλά βλέπω πως προς το παρόν ενεργεί θετικά σε κάποια από τα συμπτώματα που είχα. Προσωπικά βασανίζομαι τόσους μήνες τώρα κουράστηκα πια, δεν θέλω άλλες ιατρικές εξετάσεις, θέλω να ηρεμήσω αλλά δεν γίνεται βρίσκομαι υπό συνεχόμενη ιατρική παρακολούθηση.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Δημουλίδου: «Οι τρομολάγνοι του διαδικτύου έχουν γίνει επικίνδυνοι, σαδιστικά ανικανοποίητοι»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ράκος μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά: «Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved