Η Καινούργιου ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων της! Η διαδρομή, οι δύσκολες στιγμές και το μέλλον
Showbiz

Η Καινούργιου ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων της! Η διαδρομή, οι δύσκολες στιγμές και το μέλλον

Ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία η Κατερίνα Καινούργιου που εμπιστεύεται την ιατρική επιστήμη για να ζήσει στο μέλλον το θαύμα της μητρότητας. 

Είναι όμως από τις πρώτες που έχει τα κότσια να μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που μέχρι πρότινος - ή ακόμα και τώρα για πολλούς- αποτελούσε ταμπού.

Η Κατερίνα όμως μακριά από τέτοιου είδους καταστάσεις, όχι μόνο πήρε την απόφαση να προβεί σε μία τέτοια διαδικασία αλλά αναμένεται και σύντομα να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό, όμως θέλει να έχει ως συνομιλητή της κάποιον ειδικό ώστε να είναι τεκμηριωμένο το ρεπορτάζ και η παρουσίασή του.

Γιατί παρ' όλο που ξέρει από ιδίαν πείρα ποια ακριβώς είναι τα στάδια αυτής της διαδικασίας, θέλει να αντιμετωπίζει τα πάντα με την πρέπουσα σημασία, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο σοβαρά θέματα.

Στην εκπομπή της σήμερα (10/2) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της ανακοίνωσε ότι χθες (9/2) ολοκλήρωσε την όλη διαδικασία και ότι ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να έχει για μία εβδομάδα έντονη άσκηση και δραστηριότητα. Όχι πως έτρεχε και στα γυμναστήρια άλλωστε, όπως και η ίδια είπε με χιούμορ, όμως επρόκειτο να υποδεχθεί στην εκπομπή της τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ως γνωστόν πάντα έχει να προτείνει ένα πρόγραμμα γυμναστικής για όσους ενδιαφέρονται για καλή υγεία και σωματική άθληση.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι παρακολουθείτε την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε μιλούσε συχνά για την όλη διαδικασία και δεν έκρυψε ποτέ ότι υπήρξαν κάποιες στιγμές υπήρξαν δύσκολες.

Μάλιστα, όταν συγκινούταν ξαφνικά ή ένιωθε ότι ζεσταίνεται περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, η όμορφη παρουσιάστρια απέδιδε την ευθιξα ή τις... κάψες της στις ορμόνες που έπαιρνε λόγω της ορμονοθεραπείας που ακολουθούσε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την Κατερίνα η οποία θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο ότι θα έχει στη διάθεσή της ωάρια αν θελήσει να γίνει μανούλα. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved