Οι κόρες των Ελλήνων celebrities μεγάλωσαν (photos)
Showbiz

Οι κόρες των Ελλήνων celebrities μεγάλωσαν (photos)

Όμορφές, δυναμικές, ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά όλες έχουν τον ίδιο κοινό παρονομαστή.

Είναι κόρες Ελλήνων celebrities και έχουν χαράξει την δική τους πορεία μαγνητίζοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Δείτε παρακάτω τα φρέσκα κορίτσια με τους επώνυμους γονείς που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον με τα «κατορθώματά τους».

Τζένη Καζάκου

Την έχουν αποκαλέσει νέα Τζένη Καρέζη, η οποία τυγχάνει να είναι και γιαγιά της. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και έχει γίνει μια πανέμορφη κοπέλα.

Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή

Αν η έκφραση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» έχει πρόσωπο, τότε δεν είναι άλλο από την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Θεοδώρα. Η μικρή μεγάλωσε και σε κάθε της βήμα μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Φαίδρα έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα της στο μόντελινγκ (συγκαταλέγεται στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi) ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία.

Σοφίνα Λαζαράκη

«Πόσο μ' αρέσει, η κόρη της Μηλιαρέση». Ένα σύνθημα που θα βαρεθούμε να ακούμε τα επόμενα χρόνια, αφού η κόρη της Μαίρης εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση της. Η Σοφίνα που την γνωρίσαμε μέσω του Χ-Factor, έχει ως μεγάλο όνειρο την ενασχόληση της με τον χώρο του θεάματος και απ' ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να το πραγματοποιήσει. Η πανέμορφη κοπέλα έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή».

Μαρία Βοσκόπουλου

Το όνομα του πατέρα της έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Τόλης Βοσκοπούλας την, δεκαετία του 70 αναρωτιόταν για ποια μάτια να δακρύσει και μάλλον βρήκε 11 τα καλύτερα στο βλέμμα της κόρης του. Η Μαρία Βοσκόπουλου, κόρη του γνωστού τραγουδιστή και της Άντζελας Γκερέκου, όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και θυμίζει όλο και περισσότερο τη γοητευτική μαμά της. Πραγματοποιεί μαθήματα φωνητικής στο τμήμα θεάτρου της σχολής Modern Music Arts ενώ έχει συμμετάσχει και στο video clip «Ταξίδι στο όνειρο» της Chryssanthemis.

Mαριτίνα Ντενίση

Η γλυκιά κόρη της Μιμής Ντενίση έγινε 21 χρονών και ήρθε για να μείνει. Η Μαριτίνα παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και μονωδίας κι όπως ισχυρίζονται οι δάσκαλοί της έχει τεράστιο ταλέντο. Η 21χρονη εκτός από την μουσική, αγαπάει αρκετά και την μόδα ενώ ασχολείται ενεργά με τα social media όπως κάθε κοπέλα στην ηλικία της.

Άννυ και Τάμτα

Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να καταλάβεις αν πρόκειται για σχέση μάνας - κόρης ή μεταξύ δίδυμων αδελφών. Η Τάμτα απέκτησε μία κόρη σε πολύ μικρή ηλικία και η ομοιότητα τους είναι εμφανής. Η Άννυ σπουδάζει στην Πάτρα στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και κρατάει χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Ζένια Μπονάτσου

Το ταλέντο κυλάει στο αίμα της και πώς αλλιώς θα γινόταν όταν πρόκειται για την κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου. Η 25 χρονη Ζένια Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, κάνει μαθήματα υποκριτικής και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά και της γιαγιάς της. Ο δρόμος είναι δύσκολος, όπως την είχε συμβουλεύσει η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, αλλά παρότι κουβαλάει ένα «όνομα βαρύ σαν ιστορία» έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

«Σ' αυτή τη δύσκολη ζωή μόνο ο έρωτας στο κάτω κάτω μένει» τραγουδούσε η Εύη Αδάμ στον Λάμπη Λιβιεράτο. Μπορεί τελικά ο ερωτάς τους να μην άντεξε αλλά από τον γάμο τους έμεινε κάτι πιο δυνατό που τους δένει. Η 21χρονη Νεφέλη και η 20χρονη Δανάη είναι δύο πανέμορφα κορίτσια αλλά εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Η μεγαλύτερη ασχολείται με το volley ενώ η μικρή Δανάη έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της και ασχολείται δειλά δειλά με το τραγούδι.

Αφροδίτη - Μαρία Λιάντου

Ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά αλλά και για το ταλέντο της. Η 22χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλον δρόμο πέρα από εκείνον της υποκριτικής. Η Αφροδίτη - Μαρία είχε συμμετάσχει στο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο", ενώ τώρα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου. Κι αν μοιάσει στο ταλέντο όσο και στην εξωτερική εμφάνιση της μητέρας της, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Πηγή:Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved