Καπουτζίδης: Το νέο συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση και η ανακοίνωση για τις παραστάσεις
Showbiz

Καπουτζίδης: Το νέο συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση και η ανακοίνωση για τις παραστάσεις

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η χθεσινή βραδιά στο θέατρο ΗΒΗ και την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του», που ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο ηθοποιό, Πάνο Νάτση.

Μια βραδιά αποκλειστικά για τους φίλους και συνεργάτες του αδικοχαμένου ηθοποιού.

«Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές πως ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Λίγες ώρες αργότερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ανέβασε τη νέα φωτογραφία της παράστασης με τον αντικαταστάτη του ηθοποιού, που έχασε τη ζωή του τόσο βίαια και άδικα και έγραψε:

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved