Λένα Αλκαίου: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα ήμουν τόσο εύπιστη»
Showbiz

Λένα Αλκαίου: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα ήμουν τόσο εύπιστη»

Η Λένα Αλκαίου μετράει πολλά χρόνια πορείας στο τραγούδι και απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μοιράστηκε συγκινητικές αλλά και αμήχανες στιγμές που έχει ζήσει στην καριέρα της.

-Θα μοιραστείτε μαζί μας μια συγκινητική στιγμή από την καριέρα σας;

Πολλές τέτοιες στιγμές. Αλλά θα σας πω για τη συναυλία που είχα στο Βεάκειο, «Η Λένα και οι φίλοι της». Πολλοί φίλοι μου με τίμησαν, αναμεσά τους και ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε χτυπήσει το πόδι του στο Ηρώδειο, ήταν χάλια ο άνθρωπος και δεν περίμενα να έρθει. Ωστόσο όχι μόνο ήρθε, αλλά παίξαμε μαζί επί σκηνής και για μια ώρα και λες αυτός ο άνθρωπος τι μεγαλείο ψυχής μπορεί να έχει… Δεν μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο, αλλά με τίμησε και νιώθω μεγάλη συγκίνηση.

-Αμήχανες στιγμές έχετε ζήσει;

Έχω ζήσει πολλές στιγμές αγάπης από τον κόσμο, πάνω στη σκηνή. Μια φορά θυμάμαι, παλιά είχε έρθει ένας κύριος, γονάτισε μπροστά μου και μου έδειξε το κομπολόι του, λέγοντάς μου ότι δεν το αποχωρίζεται ποτέ από μικρό παιδί και μου το χάρισε. Αυτό με συγκίνησε και μου δημιούργησε αμηχανία, το ότι μου έδωσε κάτι τόσο σημαντικό για εκείνον. Μετά από είκοσι χρόνια λοιπόν, πέρυσι συγκεκριμένα, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook ότι είναι εκείνος που μου είχε χαρίσει το κομπολόι. Σκεφτείτε πόση συναισθηματική αξία είχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο αυτό το κομπολόι.

-Αν γυρίσατε τον χρόνο πίσω, υπάρχει κάτι που θα κάνατε διαφορετικά στη ζωή σας;

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα ήμουν τόσο εύπιστη. Ακόμα πιστεύω στους ανθρώπους και σε αυτά που υπόσχονται, ενώ δεν θα έπρεπε. Την έχω πατήσει αρκετές φορές και στη δουλειά και στη φιλία. Οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται πάντα. Έχω προδοθεί, ειδικά στη φιλία. Τουλάχιστον το έχω εντοπίσει και ελπίζω να το διορθώσω.

-Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo;

Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα στόματα. Πρέπει να μιλάμε. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. Το κίνημα αυτό, θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει να έρθει σε μια ισορροπία η κοινωνία και να μην ξανά γίνουν τέτοια πράγματα.

-Στη νύχτα γίνονται τέτοια απαράδεχτα σκηνικά;

Νομίζω ότι παντού γίνονται. Σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Πιστεύω ότι θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, έτσι μου λέει το ένστικτό μου. Ευτυχώς, εμένα δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved