Λένα Αλκαίου: Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Υπερπροστατευτική και ίσως όχι τόσο αυστηρή όσο θα έπρεπε
Showbiz

Λένα Αλκαίου: Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Υπερπροστατευτική και ίσως όχι τόσο αυστηρή όσο θα έπρεπε

Η Λένα Αλκαίου δεν είναι μόνο μία καταξιωμένη τραγουδίστρια αλλά και μία υπέροχη μαμά.  

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για την περίοδο που ήταν έγκυος και έχασε τους δυο γονείς της, ενώ ανέφερε αν πιστεύει το για πάντα σε μία αγάπη.

-Είστε αυτό που λέμε κλασική Ελληνίδα μάνα;

Ναι, είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Υπερπροστατευτική και ίσως όχι τόσο αυστηρή όσο θα έπρεπε. Ωστόσο το κάθε παιδί θα πρέπει να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή του. Εμείς οφείλουμε να τους δίνουμε εφόδια, συμβουλές, αρχές για να μπορούν να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε κατάσταση. Οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί. Ζούμε σε άγρια εποχή. Είναι ανατριχιαστικά όλα αυτά που ακούμε καθημερινά. Είναι τρομερό. Γι’ αυτό και αποφάσισα να πάω να μείνω εκτός Αθηνών, να νιώθουμε λίγη μεγαλύτερη ασφάλεια.

-Την περίοδο που ήσασταν έγκυος, χάσατε και τους δυο σας γονείς. Τεράστια λύπη και χαρά ταυτόχρονα;

Ακριβώς. Τεράστια χαρά και ανείπωτη λύπη ταυτόχρονα. Συγκλονιστικό συναίσθημα. Πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Ένας ήρθε, ένας έφυγε. Είναι τρομερό. Μας παίζει παιχνίδια η ζωή. Μου λείπουν, ειδικά στο μεγάλωμα του παιδιού. Είναι τεράστιο το να έχεις τη μάνα σου να σου προσέχει το παιδί και να το βλέπει να μεγαλώνει. Μεγάλο κρίμα. Ωστόσο, τους χάρηκα πολύ και τους είχα πει ότι είχα μέσα στην ψυχή μου. Δεν άφησα κανέναν ανοιχτό λογαριασμό, αλλά αυτές οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται ποτέ.

-Πιστεύετε στο για πάντα σε μια αγάπη;

Πιστεύω στο για πάντα σε μια αγάπη. Όσο περνάει ο χρόνος και η αγάπη δυναμώνει, τότε αυτό από μόνο του μπορεί να σε οδηγήσει στο για πάντα.

-Σε τι πιστεύετε; Από πού αντλείτε δύναμη;

Είμαι μαθημένη στα δύσκολα. Έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και πάντα προσπαθώ να κρατηθώ από την ψυχή μου, από την αγάπη που έχω γύρω, το παιδί μου και τα πιστεύω μου. Είμαι της άποψης ότι πάντα με ψυχραιμία πρέπει να βρω τη λύση στο πρόβλημα, τουλάχιστον όταν υπάρχει λύση…

-Τι εύχεστε;

Πραγματικά, με όλα αυτό που έχουμε ζήσει τα τελευταία δύο χρόνια, αυτό που εύχομαι να είναι να έχουμε υγεία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχει αποκτήσει τεράστιο νόημα αυτή η ευχή.

-Ποιο τραγούδι θα βάζατε ως soundtrack της ζωή σας;

Στη ζωή μου θα έβαζα δυο soundtracks, το ένα είναι το «Ίχνος» όπου κάτι τελειώνει και το άλλο «Η καινούρια σελίδα» εκεί που όλα είχαν χαθεί, είσαι για εμένα η στροφή… Όλα αρχίζουν ξανά…

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Λένα Αλκαίου: «Έχασα την οικογένειά μου, όταν ήμουν έγκυος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved