Πηνελόπη Πιτσούλη: Πασίγνωστος σεναριογράφος ο σύζυγός της ηθοποιού! Η αποκάλυψη για τη σχέση τους
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: Πασίγνωστος σεναριογράφος ο σύζυγός της ηθοποιού! Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον πασίγνωστο σεναριογράφο, Γιώργο Χασάπογλου εδώ και 56 χρόνια. «Ο Γιωργάκη μου» συνηθίζει να λέει στις συνεντεύξεις της, αν και πλέον τον φωνάζει «πάππο», όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω», δήλωσε.

Το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα της ήρθε με το έργο «Κουραμπιέδες» δια χειρός του συζύγου της. «Του είπα “Γιωργάκη, θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή, γιατί με έκανες ηθοποιό”. Μου απάντησε: «Δεν σε έκανα, είσαι ηθοποιός, είσαι ταλεντάρα!». Δεν είναι μόνο να αγαπάς όποιον έχεις δίπλα σου, αλλά και να τον θαυμάζεις».

Η ηθοποιός μίλησε και για τους κόντρα ρόλους που κλήθηκε να ερμηνεύσει στην καριέρα της: «Το “βρωμόστομη” είναι ένα προνόμιο που μου το κόλλησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου. Δεν συνειδητοποιώ ότι είναι αυτό που λέω, αλλά τρέχει στον λόγο. Όταν μου έστειλαν το κείμενο του Safe Sex, είπα του Γιώργου ότι νομίζω ότι η κοπέλα που είναι να κάνω είναι της… Αθηνάς. Ναι, μου λέει, είναι. Κάνω τις θείτσες, τις νοικοκυρές, πως θα το κάνω αυτό; Στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» εκεί κι αν είπε το στόμα μου!», δήλωσε.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη υποδύεται τη θεία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». «Η θεία έχει άνοια. Έχει αντίληψη, αλλά δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει. Λέει αλήθειες, αλλά δεν την πιστεύουν».

«Στο θέατρο γελάω πιο εύκολα αν είναι ωραία η παράσταση. Δεν με ενδιαφέρει το καθημερινό, είναι ζόρικο. Μου πρότειναν να κάνω ένα μονόλογο στο θέατρο, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», είπε.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη αποκάλυψε πως και την επόμενη χρονιά θα είναι στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός έχει άλλες τρεις αδερφές και καμία από αυτές δεν ασχολείται με το θέατρο και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Οι αδερφές της μένουν στη Θεσσαλονίκη και δεν τις βλέπει συχνά, παρά μόνο τα καλοκαίρια στην Χαλκιδική. «Είναι τα αδερφάκια μου, είναι τα κοριτσάκια μου», είπε συγκινημένη.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved