Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτησή του μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον Λιγνάδη!
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτησή του μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον Λιγνάδη!

Το πρωί του Σαββάτου (12-2) ο Σάκης Ρουβάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και οι δηλώσεις του συζητήθηκαν πολύ, μιας και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στη κοινή γνώμη. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ο οποίος έχει αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό, το οποίο και τον ακολουθεί εδώ και πολλές δεκαετίες και τον στηρίζει σε κάθε νέο του βήμα.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και, μεταξύ πολλών", μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο και ο ίδιος γνώριζε προσωπικά. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2013 στην παράσταση Βάκχες του Ευρυπίδη, όπου ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης. Ο ίδιος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής και είχε πολύ μεγάλη καλοσύνη μέσα του, χωρίς να έχει δείξει ούτε λεπτό ότι θα μπορούσε να βλάψει κάποιον.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: "Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη... Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Εγώ μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη...Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του."

Μετά από αυτές του τις δηλώσεις, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, μιας και οι περισσότεροι πιστέυουν πως ο Σάκης Ρουβάς δεν πήρε ξεκάθαρη θέση, μετά από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πριν από λίγη ώρα και με σχετική του ανάρτηση στα social media ξεκαθαρίζει την κατάσταση, λέγοντας ότι εκείνος μίλησε για την συγκεκριμένη περίοδο που ο ίδιος γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη και συνεργάστηκε μαζί του, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η δικαιοσύνη και μόνο είναι αρμόδια, για να κρίνει αυτούς που είναι ένοχοι και έχουν πραγματοποιήσει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη."

Δείτε στην παρακάτω gallery το post του Σάκη Ρουβά

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved