Νίκος Ψαρράς: Η καταγωγή, η ηλικία και η κόντρα με τον πατέρα του
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: Η καταγωγή, η ηλικία και η κόντρα με τον πατέρα του

Νίκος Ψαρράς: Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον ηθοποιό.

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, και όχι άδικα καθώς τόσο ο χαρακτήρας του αλλά όσο και το υποκριτικό του ταλέντο έχει κερδίσει το κοινό.

Αξιόλογος ηθοποιός με μακρά πορεία στο χώρο και σπουδαίες συνεργασίες. Μάθε τα πάντα για την καταγωγή, την ηλικία αλλά και την κόντρα με τον πατέρα του.

Η καταγωγή

Γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές "Ταύρος με Τοξότη" και "Γελοίον του πράγματος". Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά «Πρόβα Νυφικού».

Η ηλικία

Ο ηθοποιός ήρθε στον κόσμο στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971 και είναι 50 ετών.

Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στην Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία. Συμμετείχε σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, το Guiding Light και το One life to live.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά η Μάγισσες της Σμύρνης στο ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου, δίπλα στη Μαρία Τζομπανάκη.

Το 2020 ήταν μέλος των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η κόντρα με τον πατέρα του

Ο Νίκος Ψαρράς σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν η οικογένειά του ήθελε να γίνει γιατρός, κάτι το οποίο τον έφερε σε σύγκρουση με τους γονείς του.

«Ήμουν πολύ μελετηρός. Έχω απολυτήριο με 19,7. Πήγαινα για γιατρός, αυτό ήθελαν οι γονείς μου, αλλά εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος με την ιδέα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Όταν μπήκα στη δραματική σχολή, ο πατέρας μου δεν μου μίλαγε για έξι μήνες. Μου έλεγε, «θα φιλιέσαι στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό»! Από τότε έχω παίξει 11 φορές τον γιατρό, και στο θέατρο και στην τηλεόραση! Όταν μπήκα στη σχολή, κατ’ αρχάς συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά. Είναι μια υπέροχη τέχνη αλλά και πολύ επίπονη. Οι θεατές βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, κι έτσι πρέπει, αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο ζόρι. Πρώτα απ’ όλα, είσαι άνεργος δύο φορές τον χρόνο. Αυτό δηλαδή που ζει η Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, ένας ηθοποιός το ζει από τη στιγμή που τελειώνει τη σχολή. Είσαι ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε βλέπει μια βραδιά που παίζεις. Μπορεί να έχεις 39 πυρετό και ανάμεσα στο κοινό να βρίσκεται αυτός που θα σου δώσει την επόμενη δουλειά. Επίσης και ο χώρος μας είναι δύσκολος από άποψη συναδέλφων, μέχρι να σε μάθουν, είναι πάντα καχύποπτοι με τους νέους», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved