Τζουλιάνα Κλεάνθους: Έγινε 8 χρόνων - Το τρυφερό μήνυμα της μαμάς της και οι εκπληκτικές φωτό
Showbiz

Τζουλιάνα Κλεάνθους: Έγινε 8 χρόνων - Το τρυφερό μήνυμα της μαμάς της και οι εκπληκτικές φωτό

Η μικρή πρωταγωνίστρια, Τζουλιάνα Κλεάνθους είχε γενέθλια και έγινε 8 χρονών!

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, Το Τατουάζ και τις 8 Λέξεις και εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο της, μεγάλωσε!

H Τζουλιάνα έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το νάζι, το σκέρτσο της, την εξυπνάδα και τις απίστευτες ατάκες της!

Η μικρούλα έχει ψηλώσει αρκετά, τα μαλλάκια της ελαφρώς έχουν σκουρύνει, αλλά παραμένουν μακριά σαν τις νεραϊδούλες και είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα!

Στις 10 Φεβρουαρίου είχε τα γενέθλιά της και η μαμά της η Μαρία Κωνσταντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα τρυφερό μήνυμα συνοδευόμενο από ένα εκπληκτικό κολάζ φωτογραφιών.

Η Μαρία Κωνσταντίνου έγραψε χαρακτηριστικά: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πρώτη μου αγάπη! Κιόλας 8❣Χρόνια πολλά στην πιο καλή βοηθό, στο πιο καλό μωρό (άμαν θέλει 🤣), γιατί άμαν δεν θέλει. . . Άστο καλύτερα. . . 😂😂 Πριγκίπισσα μου, σε βλέπω να μεγαλώνεις, να γίνεσαι μια μικρή κυρία, και σε καμαρώνω. . ΠΑΝΤΑ θα σε καμαρώνω και θα είμαι περήφανη για 'σένα. . Η μανούλα θα είναι δίπλα σου για πάντα, και θα είμαι εκεί βράχος για 'σενα σε ότι χρειαστείς! Να ξέρεις σε λατρεύω! Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιέστατη, χαμογελαστή, τα ματάκια σου να λάμπουν από ευτυχία, και τα μόνα δάκρυα που θα κυλούν στο προσωπάκι σου, να είναι δάκρυα χαράς ψυχή μου! Σ' αγαπωωωω όσο τίποτα άλλο❣❣❣»

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω και την ανάρτηση της μαμά της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved