Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Η σέξι μετεωρολόγος της ΕΡΤ
Showbiz

Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Η σέξι μετεωρολόγος της ΕΡΤ

Ποια είναι η καλλονή Πάττυ Σπηλιωτοπούλου, που ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για τον καιρό μέσα από τις εκπομπές της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ.

Η εμφάνιση της σε παραπέμπει σε καλλονή από τον χώρο του μόντελινγκ ή σε κάποια διάσημη καλλιτέχνιδα. Η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου διαθέτει ζηλευτή πανεπιστημιακή μόρφωση -είναι φυσικός - μετεωρολόγος- και είναι το κορίτσι που μας ενημερώνει για τον καιρό μέσα από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από την Ακράτα Πελοποννήσου και η μητέρα της είναι Γερμανίδα.

Αριστη μαθήτρια από πολύ μικρή, με έμφυτη κλίση στις ξένες γλώσσες και στους υπολογιστές. Ξεκίνησε σπουδάζοντας στο τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Πάττυ έχει Master στη Φυσική Περιβάλλοντος και τη Μετεωρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει Master και στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ, σας Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων.

Από μικρή είχε έφεση στις θετικές επιστήμες και η Φυσική δεν άργησε να γίνει η αγαπημένη της. Είχε, επίσης, μεγάλη αγάπη για το περιβάλλον και τον καιρό, που, όπως αποδεικνύεται, είναι ολοένα και πιο σημαντικός παράγοντας για τη ζωή μας, λόγω των έντονων μεταβολών του. Ο χώρος των ΜΜΕ δεν την άφηνε ποτέ αδιάφορη και γι' αυτό είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατάφερε να παντρέψει τις δύο μεγάλες της αγάπες, τη μετεωρολογία και τη δημοσιογραφία. Η Πάττυ μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το Open, έκανε ένα μικρό διάλειμμα και επέστρεψε μέσα από την ΕΡΤ.

Πρότυπο της είναι οι αγαπημένοι της γονείς, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία, αφού τους θεωρεί τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της, καθώς της μετέδωσαν τις αξίες, τη φιλοσοφία και την ανάγκη να καλλιεργήσει τον εαυτό της, να εξελιχθεί ως άνθρωπος, να έχει όνειρα και στόχους, αλλά να πατάει στη γη. Της έμαθαν, επίσης, να είναι τσαμπουκάς, να έχει το θάρρος της γνώμης της και να μη φοβάται. Γι' αυτό και, όταν το έκρινε απαραίτητο, η Πάττυ Σητιλιωτοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε απέναντι σε όλους, γράφοντας τη δική της αλήθεια, έπειτα από σφοδρή επίθεση που δέχτηκε όταν τοποθετήθηκε στα social media για τον κορονοϊό.

«Ειλικρινά, με αηδιάζει η δηθενιά και η υποκρισία σας. Και να με σχωράτε που, παρότι "δημόσιο πρόσωπο", παραμένω αυθεντικός, ειλικρινής και απλός άνθρωπος και δεν κοιτάω να αποκτήσω φανς, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά, καταπατώντας τα "πιστεύω" μου και χαϊδεύοντας αυτιά, προκειμένου να είμαι αρεστή σε όλους. Αλλά βέβαια... Την αλήθεια πολλοί εμίσησαν, το ψέμα ουδείς», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media. Το σίγουρο είναι πως οι τηλεθεατές ξυπνάνε με πολλή... όρεξη, αφού η όμορφη μετεωρολόγος εμφανίζεται στις δύο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ, «Από τις έξι» και «Συνδέσεις», ενώ, όποτε είναι απαραίτητο, βγαίνει και στα δελτία ειδήσεων.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved