Τάμτα: Το πρώτο της post με τον Πάρη Κασιδόκωστα - Η καρδιά και το τρυφερό φιλί!
Showbiz

Τάμτα: Το πρώτο της post με τον Πάρη Κασιδόκωστα - Η καρδιά και το τρυφερό φιλί!

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Οι celebrities "γιόρτασαν τον έρωτα" και αυτό έγινε απόλυτα εμφανές μέσα από το newsfeed του Instagram, το οποίο και γέμισε με τις πιο αγαπησιάρικες φωτογραφίες. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που αποδεικνύεται από τα χρόνια που βρίσκονται σε σχέση και κάθε μέρα δείχνουν να είναι και όλο και πιο ερωτευμένοι.

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό μάλιστα και δεν κυκλοφορούν πολλές φορές μαζί, αφού δεν τους αρέσει να προκαλούν τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα και σε δηλώσεις τους, έχουμε δει πως και οι δυο αποφέυγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, λέγοντας απλώς ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε να ανεβάσει μια πληθώρα από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ότι ντύθηκε στα κόκκινα, για να μπει στο απόλυτο Valentines mood και να γιορτάσει με τον αγαπημένο της. Η συγκεκριμένη δημοσίευσή της έκρυβε και μια έκπληξη, αφού είδαμε ότι για πρώτη φορά ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Πάρη Κασιδόκωστα, που ήταν και άκρως ρομαντική. Οι δυο τους ήταν αγαλιασμένη, με την Τάμτα να κρατά ένα μπαλόνι καρδιάς και τον Πάρη Κασιδόκωστα να την φιλά τρυφερά στο μάγουλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved