Σπύρος Σαραφιανός: Γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης η σύζυγός του – Η διαφορά ηλικίας και η συνεργασία
Showbiz

Σπύρος Σαραφιανός: Γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης η σύζυγός του – Η διαφορά ηλικίας και η συνεργασία

Σασμός: Μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha ως Τάσος Καμαριωτάκης επέστρεφε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Σπύρος Σαραφιανός και σίγουρα για εκείνον είναι μια χρόνια που τον γέμισε με χαρά.

Όχι μόνο για την επιτυχία που λαμβάνει η σειρά αλλά κυρίως για το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με το μωρό του και την σύζυγό του, Μαίρη Ανδρέου.

Μάθε τα πάντα για την ηθοποιό και σκηνοθέτη σύζυγό του, τη διαφορά ηλικίας που έχει το ζευγάρι και τη συνεργασία τους

Η Μαίρη Ανδρέου είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιούνταν καλλιτεχνικά. Έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συμμετοχές ως ηθοποιός σε παραστάσεις του ΚΘΒΕ, ΔηΠεΘε Κοζάνης και στο ελεύθερο θέατρο.

Μπορεί ο Σπύρος Σαραφιάνος να έχει διαφορά ηλικίας από την σύζυγός του, Μαίρη Ανδρέου ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε κανένα εμπόδιο στον έρωτά τους και φυσικά στη δημιουργία της όμορφης οικογένειας τους.

Πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί.

«Είναι απίστευτο. Τον βλέπω να μεγαλώνει μέρα με την μέρα και έχω πάθει πλάκα. Μου αρέσει πάρα πολύ να τον φροντίζω, να τον αλλάζω, να τον πλένουμε με την γυναίκα μου. Είναι μια πραγματική ευτυχία, πέρα από την όποια ταλαιπωρία που περνάει κυρίως η μητέρα του. Ο γιος μας είναι ένα αριστούργημα, μας έχει τρελάνει από χαρά. Κωνσταντίνος- Ηλίας, έτσι έτσι θα είναι το όνομά του. Το πρώτο είναι του πεθερού μου, ο οποίος είναι άρρωστος και θέλουμε να τον τιμήσουμε και το Ηλίας είναι του καλύτερού μου φίλου, ο οποίος έφυγε το 2008 από τη ζωή. Μπορεί να καθυστέρησα λίγο να γίνω μπαμπάς, αλλά βλέπω την ευτυχία στα μάτια της Μαίρης και μου φτάνει. Τα παιδιά είναι ευλογία», έχει πει για τον ερχομό του παιδιού του ενώ για την σύζυγό του, έχει πει:

«Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικά ταλαντούχο, πολύ ανήσυχο. Ευφάνταστο. Θαυμάζω το μυαλό της. Ήταν ένας μαγνήτης για εμένα. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Πλέον με τον «Πουπουλένιο», έχουν αρχίσει όλοι και παραδέχονται τη θεατρική της σφραγίδα. Την καμαρώνω»

Τα ζευγάρι μάλιστα έχει συνεργαστεί στην παράσταση «Ο Πουπουλένιος» που φέρει την υπογραφή της.

Δες φωτογραφίες τους

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved