Σάκης Αρσενίου: Η ηλικία, το Survivor, η δουλειά στα ΚΤΕΛ και το πραγματικό του όνομα
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Η ηλικία, το Survivor, η δουλειά στα ΚΤΕΛ και το πραγματικό του όνομα

Survivor: Από τις μεγάλες τραγουδιστικές πίστες στην «πίστα» του Άγιου Δομίνικου ο Σάκης Αρσενίου.

Μπήκε δυναμικά και αυτό που τον τρομάζει είναι μήπως δεν καταφέρει να ελέγξει τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα, όπως έχει δηλώσει. Για την ώρα πάντως δείχνει να τα καταφέρνει!

Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, την καταγωγή του, τη δουλειά που έκανε στα ΚΤΕΛ αλλά και ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.

Η ηλικία, η καταγωγή και η ενασχόληση με το τραγούδι

Είναι 34 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατέβει στην Αθήνα, όπου έκλεισε συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά επίσημα. Τα τελευταία 15 χρόνια σημειώνει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη.

«Όταν ήμουν 8 χρόνων ξεκίνησα σε ένα ωδείο να μαθαίνω μπουζούκι. Στη διπλανή αίθουσα έκαναν μαθήματα βυζαντινής μουσικής και η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι ξεκίνησα και εγώ. Γενικά δεν τραγουδούσα ποτέ μπροστά σε άλλους μόνο στη αδελφή μου γιατί ντρεπόμουν…

Όταν έφτασα 19 χρόνων ξεκίνησα να βγαίνω στα μπουζούκια μια μέρα έμαθα πως είχε οντισιόν στα «Μαμούνια», στη Θεσσαλονίκη. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, μου έγινε η πρόταση για το «Ρόδων» στη Ξάνθη, όπου έμεινα για πέντε μήνες και μετά κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη σ ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης...

Εκεί συναντήθηκα για πρώτη φορά με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι τώρα στο «Caramela», με τους οποίους έχω άψογη σχέση και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δισκογραφία», έχει πει ο ίδιος

Το πραγματικό του όνομα είναι, Αθανάσιος Μαλισιόβας

H δουλειά του στα ΚΤΕΛ ως εισπράκτορας

«Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι δούλευα σε μαγαζί ως σερβιτόρος και μετά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ως εισπράκτορας. Έμεινα ένα εξάμηνο, αλλά τελικά δεν με κράτησαν γιατί ήμουν μικρός.», έχει πει ο ίδιος.

Η συμμετοχή στο Survivor

Δηλώνει… ερωτοχτυπημένος με το «SURVIVOR» και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να μην πεινάσει η ομάδα του. Δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να ελέγξει τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα, το μόνο σίγουρο είναι, όπως λέει, ότι θα μπορέσει να ψυχολογήσει τον αντίπαλο όσο κανείς άλλος. Η πείνα τον τρομάζει. Μα περισσότερο απ’ όλα τον τρομάζει η σκέψη πως δεν θα μιλάει καθημερινά με την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved