Σοφία Λεοντίτση: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη - Έχει αποκτήσει κορμάρα!
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη - Έχει αποκτήσει κορμάρα!

Η Σοφία Λεοντίτση έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

Η ίδια, ανέβασε ένα κολάζ στο οποίο την είδαμε πριν και μετά την εγκυμοσύνη της και μείναμε άφωνοι με την αλλαγή στο σώμα της. Είναι πραγματικά κορμάρα!


«Η εγκυμοσύνη είναι ευλογία, όχι επιπλέον λόγος για άγχος και στρες για το τι θα γίνει με το σώμα μας. Ο χρόνος όταν όλα πάνε καλά θα κάνει τη δουλειά του όπως βλέπετε. Απολαύσετε λοιπόν τη διαδικασία των μηνών που θα φέρουν τη χαρά στη ζωή σας και αφήστε τα κιλά. Εγώ δεν έκανα ούτε διατροφές ούτε ιδιαίτερη γυμναστικη και όχι απλά τα έχασα αλλα έγινα καλύτερη και από 20 χρονων. Ποσο μάλλον αν κοπιάσεις και θέσεις στόχους. Όλα αυτά όμως αφήστε τα για την ώρα που πρέπει !
Και για εμένα τότε όλο αυτό ήταν ένα σοκ... Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθεται στα δοκιμαστήρια και να κλαίω με τα λεπτά γιατί από το 36 που φορούσα δεν χωρούσα ούτε στο 44 !!! Όλα όμως ήθελαν απλά το χρόνο τους κορίτσια . Όλα φτιάχνονται λοιπόν και γίνονται και καλύτερα ακόμα . Σας φιλώ γλυκά για όλα αυτά τα μνμτα που μου στέλνετε και σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά σαν να ήμουν η φίλη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε πώς είναι σήμερα το σώμα της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved