Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της (video)
Showbiz

Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της (video)

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ευτυχισμένη καθώς περιμένει να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια πάντα ήθελε να δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου καθώς πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τσάκωσε την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Ο σύζυγός μου είναι πολύ χαρούμενος όπως και εγώ. Ο γιος μου είναι μικρούλης ακόμα, καταλαβαίνει αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα όμως. Εγώ θέλω πάρα πολύ να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά. Μου αρέσουν πολύ τα παιδάκια οπότε είναι πολύ ευχάριστο. Ονειρευόμουν να κάνω παιδάκια. Ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο, είναι νωρίς ακόμα».

Να σας θυμίσουμε πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πόσταρε μια φωτογραφία με τον γιο της, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι ειναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον 😛...Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο... 🧔👱👶🏼👱🏼‍♀️#comingsoon #babyno2 #familyfirst #babyloading».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved