Σοφία Παυλίδου: «Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους»
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: «Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους»

Η Σοφία Παυλίδου έδωσε τη δική της εξήγηση για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με την μήνυση που έχει καταθέσει κατά του πρώην συνάδελφου της, Μάνου Παπαγιάννη και με το γεγονός ότι θα βρεθεί εκείνη πρώτη στο εδώλιο ως κατηγορουμένη.

Η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για το τι ακριβώς συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση και πως βρέθηκε να είναι και εκείνη κατηγορούμενη.

Η Σοφία Παυλίδου ανέφερε πως δέχθηκε κλήση από τον Εισαγγελέα για να κάτσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς πρέπει να γίνει πρώτα η δική της δίκη, καθώς η μήνυσή της προηγείται χρονικά.

Πιο συγκεκριμένα είπε:«Φίλοι μου, γεια σας. Το βίντεο αυτό γίνεται για όλους εσάς που παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στέλνετε, με συγκινείτε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα μηνύματα.

Πράγματι πριν ένα μήνα δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον εισαγγελέα να παραστώ στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνύσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος.

Αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε. Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούει πως αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί πως και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved