Παπαγιάννης για την υπόθεση με την Παυλίδου: «Αφήνω τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη»
Showbiz

Παπαγιάννης για την υπόθεση με την Παυλίδου: «Αφήνω τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη»

Ο Μάνος Παπαγιάννης με μια δήλωσή του στα Μέσα μέσω της δικηγόρου του, κας Γιάννας Παναγοπούλου τονίζει ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κρίνει το ποιος έχει δίκιο.

Στα δικαστήρια θα βρεθούν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου, μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού για ξυλοδααρμό το 2018, όταν συνεργάζονταν στο θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ» για την παράσταση «Πετάει πετάει» και τις εκατέρωθεν μηνύσεις.

Η Σοφία Παυλίδου με ένα βίντεό της στο Instagram, μίλησε για την υπόθεση ξυλοδαρμού, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης απέστειλε μια δήλωση στα Μέσα, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει την υπόθεση.

«Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved