Showbiz

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Είναι τόσο χαρούμενη που επέστρεψε στο Μαλιμπού, που πόζαρε topless!

Εδώ και καιρό ήθελε να βρεθεί στην άλλη "βάση" της, το Λος Άντζελες και τελικά τα κατάφερε!

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία μετά από αρκετούς μήνες επέστρεψε στο σπίτι της στην Αμερικανική μεγαλούπολη όπου ζει εδώ και χρόνια.

Εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μοντέλο όμως χρειάστηκε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωή της εκεί μετά την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που δέχτηκε από το Star για το GNTM.

Δεν ήταν μία πρόταση που θα μπορούσε να αγνοήσει και εφόσον αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αφοσιωθεί στο νέο της εγχείρημα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως έπρεπε να αφήσει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κάποιων μηνών τους φίλους και τον κύκλο της ώστε να ανοίξει έναν άλλο κύκλο εδώ στην Ελλάδα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ως άψογη επαγγελματίας έφερε σε πέρας ό,τι και αν της ζητήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άκουσε πολλή και έντονη κριτική, πήρε μαθήματα ζωής αλλά προ ημερών είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει στην παλιά της ζωή που τόσο της είχε λείψει. Το είχε παραδεχτεί και στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγες εβδομάδες πριν.

Η ξανθιά καλλονή λοιπόν ήδη βρίσκεται στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Μαλιμπού και μάλιστα χάρισε στους followers της μία υπέροχη αλλά και άκρως αποκαλυπτική της πόζα, αφού ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" στο σπίτι της... topless.

Δείτε τη φωτό που ανέβασε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved