Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πικρία της απόρριψης, το GNTM, η σύγκριση με τη Καγιά και μία... τούρτα!
Models

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πικρία της απόρριψης, το GNTM, η σύγκριση με τη Καγιά και μία... τούρτα!

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη. 

Εκθαμβωτική στην εμφάνισή της στο talk show, η ξανθιά καλλονή μίλησε για τον τρόπο που αποφάσισε να εμπλακεί με το modeling. Συγκεκριμένα είπε: «Έδωσα πανελλαδικές αλλά δεν δήλωσα καμία σχολή. Ίσως ήμουν η μοναδική που το έκανα. Δούλευα ήδη σαν μοντέλο στην Ελλάδα, περίμενα να τελειώσω το λύκειο για να φύγω στο εξωτερικό». Όπως είπε για τους συμμαθητές της: «Έχω ακούσει από ανθρώπους που δεν με ήξεραν καθόλου, ότι είμαι σνομπ».


Πώς αντιμετώπισε όμως η οικογένειά της την απόφασή της να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο; «Οι γονείς μου ήταν δεκτικοί με το modeling. Η μαμά μου ήταν μοντέλο στα νιάτα της» και συνέχισε: «Οι γονείς μου, μου είχαν εμπιστοσύνη από μικρή, ήμουν πολύ ανεξάρτητο παιδί».

Η Ισμήνη αναφέρθηκε και στα τελευταία χρόνια που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη για τέσσερα χρόνια, μετά πήγα στο Λος Άντζελες, γιατί ήταν εκεί το γραφείο που συνεργαζόμουν αλλά και κάποιοι συγγενείς μου».

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα ήταν αυτό που θα κατάφερνε να την κρατήσει στην Ελλάδα, η ξανθιά καλλονή και πρώην κριτής του GNTM είπε: «Μία σχέση ίσως με έκανε να μείνω στην Ελλάδα αν και στο παρελθόν δεν με κράτησε. Θέλω να νιώθω παραγωγική όχι να μείνω κάπου μόνο για μία σχέση. Θέλω να κάνω και εγώ κάτι που να με γεμίζει».

Δεν έκρυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην καριέρα της μέχρι σήμερα: «Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός στη δουλειά μου. Τώρα πια οποιοδήποτε μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά».

Και συνέχισε: «Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ακραίο στη δουλειά μου, αλλά έχω ακούσει ακραίες ιστορίες από άλλα μοντέλα που πέρασαν δύσκολα... Δεν τρώγανε φαγητό. Μπορεί να έτρωγε η άλλη ένα μήλο την ημέρα. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να σε κρατήσει».

Αναφερόμενη στις μεγάλες αδυναμίες της, η Ισμήνη δεν έκρυψε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τούρτα σοκολατίνα και έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τής έφερε μπροστά της μία υπέροχη σοκολατίνα την οποία και δοκίμασε με μεγάλη χαρά και χωρίς καθόλου τύψεις, παρ' όλο που είπε ότι γυμνάζεται, ειδικά όταν βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου επιδίδεται σε γιόγκα.

Η Ισμήνη όμως έχει και άλλες αδυναμίες καθώς όπως είπε: «Λατρεύω τα escape rooms. Μέχρι πρόσφατα φοβόμουν πάρα πολύ, γιατί μπαίνω στο ρόλο και το ζω κανονικά».

Κεφάλαιο GTNM

Όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της στο GNTM η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχολίασε: «Moυ άρεσε πολύ το GNTM, ήταν μία διαφορετική εμπειρία αλλά παράλληλα ένιωθα σαν να το είχα ξανακάνει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Περίμενα ότι θα γίνει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Αυτό που μου ζητήθηκε από την παραγωγή ήταν να είμαι η Ισμήνη, όχι να πάρω τον ρόλο κάποιου».

Η ίδια επεσήμανε: «Ξεκάθαρα υπήρξαν σχόλια που δεν είχαν βάση. Δεν θα μπορούσα να συγκρίνω κάποιον που έχει κάνει πολλά πράγματα, με κάποιον που μόλις ξεκινάει. Τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση... Με στενοχωρούσε πολύ όταν αναγκαζόμουν να κόψω κάποια παιδιά στο GNTM και γι’ αυτό έκλαιγα. Στην αρχή έλεγα πάρα πολλά ναι».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην καριέρα της στο μόντελινγκ, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε: «Έχω ζήσει πάρα πολλές απορρίψεις στη δουλειά μου, μ έχω φτάσει αρκετές φορές στην πηγή και δεν έχω πιει νερό στα casting που έχω πάει».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved