Συγκλονίζει ο Λαζόπουλος: Η Τασούλα τού έγραφε γράμματα από το 1978 και τα διάβασε αφού πέθανε
Showbiz

Συγκλονίζει ο Λαζόπουλος: Η Τασούλα τού έγραφε γράμματα από το 1978 και τα διάβασε αφού πέθανε

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παρουσιαστής και σκηνοθέτης, σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και μάλιστα μετά από καιρό, θέλησε να καταθέσει την αλήθεια για το παρελθόν του, το παρόν και το μέλλον του.

Όπως αρχικά είπε: «Ήξερα από έξι χρονών ότι θα κάνω πράγματα στη ζωή μου».

Αναφερόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έγινα ποτέ Αθηναίος. Την αγαπάω την επαρχία. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν έγινα ποτέ Αθηναίος… Η Θεσσαλία έχει έξυπνους ανθρώπους».

Όπως αποκάλυψε, όταν ήρθε στην Αθήνα το 1981, για να μπει στο θέατρο Τέχνης, σκέφτηκε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τόσους υποψήφιους ηθοποιούς και έτσι αποφάσισε πως ήθελε να σπουδάσει γι' αυτό και πήγε να σπουδάσει Νομική στην Κομοτηνή όπου και είχε περάσει. Ποτέ όμως δεν θέλησε να γίνει δικηγόρος. "Δεν τελείωσα καμία δραματική σχολή" παραδέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος δέχτηκε μία μεγάλη έκπληξη καθώς βρέθηκε στην παρέα σε ζωντανή σύνδεση η καθηγήτριά του Παρούλα Νάσκου Περράκη η οποία υπήρξε πάρα πολύ κοντά με τον ηθοποιό.

"Ζήσαμε τα πάντα από τη φοιτητική ζωή. Έκανα έναν αγώνα για να την κερδίσω, την ερωτεύτηκα και την αγάπησα πολύ και την αγαπάω πολύ.... Εγώ απομακρυνόμουν κάποιες φορές αλλά επέστρεφα... Η Τασούλα αντιπαθούσε τη δημοσιότητα".

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για τις δύσκολες ώρες που έζησε μαζί της στα νοσοκομεία. Δύο μέρες πριν φύγει ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Ήμουν σε μία κατάσταση που το νευρικό σύστημα νιώθεις ότι έχει φύγει. Εκείνη με πολύ μεγάλη δύναμη, έπιασε το κρεβάτι, σηκώθηκε, πήγε στην τουαλέτα, την παρακολουθούσα εγώ ψύχραιμος και εκείνη με μιμούταν, με κορόιδεψε. Μου έδειχνε παράλληλα ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου έλεγε ουσιαστικά "χαλάρωσε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι μπροστά στον θάνατο... Της έδωσα τα πάντα, όχι όμως τον έρωτα που ονειρευόταν".

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα. Όπως είπε, η γυναίκα του η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020, τού έγραφε γράμματα από την εποχή που ήταν απλώς ζευγάρι με την Τασούλα.

Τα γράμματα τα διάβασε αφότου έφυγε από τη ζωή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved