Τζώρτζης Μονογυιός: Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο - Τραγική φιγούρα η σύζυγος
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο - Τραγική φιγούρα η σύζυγος

Σήμερα, Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 π.μ τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέστηκε το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

40 ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και η οικογένειά του τέλεσε το μνημόσυνο στην Μύκονο, στον τόπο καταγωγής του.

Τραγική φιγούρα η χήρα Αθήνα Κοντοπάνου, η οποία θυμίζουμε πως δεν έδωσε το παρών στην κηδεία στο νησί των Ανέμων καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο τραυματισμένη μετά το δυστύχημα.

Στο μνημοσύνο και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, που δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της Τζώρτζη είναι μεγάλη. Παρόντες και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και ταξίδεψαν από την Αθήνα για το μνημόσυνο.

Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα, είχε αναφέρει ότι η οικογένεια είχε ζητήσει την διακριτικότητα των Μέσων όπως είχε συμβεί και στην κηδεία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved