Μαυρικίου-Ζήση: Το φωτογραφικό άλμπουμ του αρραβώνα τους και αποκλειστικά πλάνα από το γλέντι!
Showbiz

Μαυρικίου-Ζήση: Το φωτογραφικό άλμπουμ του αρραβώνα τους και αποκλειστικά πλάνα από το γλέντι!

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκε ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το ζευγάρι που εμφανίστηκε σε πάρα πολλές εκπομπές μιλώντας για την ομορφότερη στιγμή του χθες ένωσε σε πρώτη φάση τη ζωή του μέσα σε πολύ ενθουσιώδες κλίμα και παρουσία 300 και πλέον εκλεκτών καλεσμένων.

Ο αρραβώνας έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, όπως ορίζει το έθιμο και αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο να γίνει και ο γάμος του.

Η νύφη έλαμπε μέσα στη χρυσή τουαλέτα που είχε επιλέξει για τη μεγάλη στιγμή της με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό και καλλιτέχνη ενώ όλα είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή της ένωσής τους.

Από νωρίς στον Άγιο Κωνσταντίνο ψήνονταν αρνιά ενώ τα πάντα είχαν στηθεί όπως έπρεπε.

Μία τεράστια τούρτα σε λευκό και χρυσό σε σχήμα δύο καρδιών που ενώνονταν κόπηκε από το ζευγάρι λίγο αφότου τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη δέχτηκαν τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα από τους συγγενείς τους, όπως ορίζει το έθιμο.

Όλοι, αφού απόλαυσαν ένα πραγματικά πολύ πλούσιο δείπνο με εκλεκτές ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, στήθηκε το γλέντι.

Φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο ρομαντικό χορό του ο οποίος έδωσε τη θέση του σε ένα ξέφρενο γλέντι με ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια και λαϊκά που κράτησε μέχρι το πρωί.

Το gossip-tv εξασφάλισε για εσάς τόσο φωτογραφικό υλικό όσο και αποκλειστικά βίντεο από το γλέντι όπου το κέφι χτύπησε κόκκινο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved