Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Πρώην χορευτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ο δολοφόνος του βασικού μαρτυρά
Showbiz

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Πρώην χορευτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ο δολοφόνος του βασικού μαρτυρά

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Πριν από μία εβδομάδα, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, δολοφονήθηκε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς από εννιάρι πιστόλι. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και περίμενε το θύμα. Την ώρα που ο 46χρονος ανυποψίαστος πλησίασε το αυτοκίνητό του ο δράστης άρχισε να πυροβολεί εναντίον του. Ο Γιάννης Μακρής προσπάθησε να διαφύγει, όμως ο ψυχρός εκτελεστής τον ακολούθησε και μερικά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα.

Απών από το Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, θα είναι σήμερα ο 33χρονος που αποτελούσε βασικό μάρτυρα κλειδί της δίκης, καθώς τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Χάσκοβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, εκτελεστής του νεαρού από τη Βουλγαρία είναι ένας 44χρονος Μεξικανός που βρέθηκε στη χώρα μας το 2005 και συμμετείχε ως χορευτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 33χρονος Βούλγαρος που θα έδινε χρήσιμες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα δέχτηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι από πιστόλι τύπου Luger, αλλά φτάνοντας ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο πρόλαβε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου του.

Οι βουλγαρικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του Λατινοαμερικανού εκτελεστή και τον συνέλαβαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας όπου αναπαυόταν έχοντας εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου που του ανέθεσαν.

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στη δολοφονία Γιάννη Μακρή: Δολοφονήθηκε πριν μία εβδομάδα ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved