Showbiz

Εξελίξεις στη δολοφονία Γιάννη Μακρή: Δολοφονήθηκε πριν μία εβδομάδα ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας

Gossip-tv Team

Την αποκάλυψη έκανε η Άρια Καλύβα η οποία είπε ότι πριν από μία εβδομάδα, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, δολοφονήθηκε. 

Αύριο συνεχίζεται η δίκη και ο δικηγόρος της Βικτώριας Καρύδα η οποία αναζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, αποκάλυψε:

«Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη σε δεύτερο βαθμό, κατά των δύο κατηγορουμένων, ο οποίοι έχουν καταδικαστεί, ο ένας μεν ο αυτουργός με ισόβια, και ο άλλος με κάθειρξη 10 ετών για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή το 2018 στη Βούλα».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο δολοφονηθείς μάρτυρας, δεν είχε κληθεί τώρα, είχε ήδη εισφέρει με την κατάθεσή του στην δίκη, όμως ήταν ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Είναι σε κοντινό σημείο η δολοφονία του μάρτυρα και το γεγονός ότι ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό».

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσπαθούν να φιλτράρουν τις επικοινωνίες του εκτελεστή, για να δουν κατά πόσο συνδέονται τα δύο γεγονότα», δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκάλυψε για την υπόθεση η Άρια Καλύβα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved