Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν απόφαση μου να μην κάνω φέτος θέατρο. Δεν ήταν εύκολη περίοδος»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν απόφαση μου να μην κάνω φέτος θέατρο. Δεν ήταν εύκολη περίοδος»

Η Ταμίλα Κουλίεβα πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η ηθοποιός μίλησε για την ταινία που δημιούργησε η Μιμή Ντενίση και για όσα την ευχαριστούν εκτός από την τέχνη.

- Πρωταγωνιστείτε και στην κινηματογραφική μεταφορά της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Η ταινία που δημιούργησε η Μιμή Ντενίση είναι υπερπαραγωγή και υψηλών προδιαγραφών. Οχι μόνο ως προς το κόστος, αλλά και το δημιουργικό κομμάτι. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία στην Ελλάδα, αλλά η εποχή είναι δύσκολη και πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη μας».

Θα σας δούμε επί σκηνής;

«Ήταν απόφαση μου να μην κάνω φέτος θέατρο. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Παρ' όλα αυτά, εξοικονομήθηκε χρόνος για να κάνουμε αυτοκριτική και να σκεφτούμε καλύτερα. Συνέπεσαν και κάποια φεστιβάλ στα οποία πήγα με την ταινία "Ράφτης", σε σκηνοθεσία Σόνια Λίζα Κέντερμαν, μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Δημήτρη Ήμελλο, Στάθη Σταμουλακάτο. Μετά το lockdown ήταν η πρώτη ταινία που προβλήθηκε στους κινηματογράφους. Ακολούθησε η πορεία τ ταινίας με εξαιρετική αναγνώριση σ εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είμαι αυτή τη στιγμή υποψήφιοι στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Ιαπωνίας σαν να λέμε υποψήφιοι για τα ιαπωνικά Όσκαρ, αν και στην Ελλάδα η ταινία πέρασε με ψιλά γράμματα».

- Τριαντάρισε ο γιος σας, ο Στέφανος;

«Όπως όλες η μαμάδες σκέφτομαι "πώς περνούν τα χρόνια!". Είναι πολύ καλά. Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει αναρριχήσεις και καταλαβαίνετε το καρδιοχτύπι μου κάθε φορά. Αισθάνομαι, από τη μια πλευρά, υπέροχα, που βρίσκεται κοντά στη φύση, καθώς είναι και πολύ ωραίο σπορ. Από την άλλη, δίνω μάχη με τον εαυτό μου. Ασχολείται με τις θετικές επιστήμες, Στο πρόσωπο του αντικρίζω μια νέα γενιά που μου χαρίζει αισιοδοξία. Σκέφτομαι ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να μας πάνε μπροστά».

Πέρα από την τέχνη, τι άλλο σας ευχαριστεί στη ζωή σας;

«Η θάλασσα. Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved