Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στο σπίτι της στα Μελίσσια, εσύ την παρατήρησες;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στο σπίτι της στα Μελίσσια, εσύ την παρατήρησες;

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα μας  έδειξε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο σπίτι της στα Μελίσσια, που μένει με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το σπίτι της και το τελευταίο διάστημα έχει κάνει κάποιες αλλαγές, όμως μία εξ’ αυτών τελευταία μας εντυπωσίασε πολύ!

Η αγαπημένη γωνιά της, όπως είναι γνωστό, είναι το… σαλόνι της και από εκεί έχει βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες τις οποίες έχει δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Kαι μπορεί η Ελένη να έχει ένα κλασσικό σπίτι και η διακόσμηση να είναι παραδοσιακή, όμως πια έχει βάλει και πιο μοντέρνες πινελιές...

Πολλά κλασσικά κομμάτια που είχε, έχουν αντικατασταθεί από πιο μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε παρατηρήσει λατρεύει το μαύρο και το λευκό χρώμα.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Έχει δύο υπέροχους, τεράστιους και μοντέρνους καναπέδες, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ έχει τοποθετήσει και μία μοντέρνα τραπεζαρία στην απόχρωση του άσπρου και μαύρου.

Και μπορεί όταν μπήκε στο σπίτι της πριν πολλά χρόνια να είχε ένα κλασσικό τζάκι, όπως έχει αναφέρει, τώρα πια στο σαλόνι της δεσπόζει ένα ενεργειακό τζάκι.

Η πρόσφατη φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της στο instagram της μας έδειξε ότι άλλαξε πια και το τζάκι της μιας και τα ενεργειακά τζάκια προσφέρουν καλύτερη θέρμανση.

Δες παρακάτω τη μεγάλη αλλαγή στο σπίτι της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved