Σοφία Αλιμπέρτη: Έχετε δει το σπίτι της στην Πάρο; Υπέροχο σε κάθε γωνία του! (photos)
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Έχετε δει το σπίτι της στην Πάρο; Υπέροχο σε κάθε γωνία του! (photos)

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στην Πάρο και φυσικά έχει φτιάξει μία υπέροχη οικογενειακή φωλιά που είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 

Διατηρώντας όλη τη νησιώτικη φιλοσοφία που τόσο πολύ αγαπά η ίδια, η ηθοποιός έχει επιλέξει για τον προσωπικό της χώρο ένα minimal αισθητικής σπίτι με όμορφη θέα και παριανή αρχιτεκτονική που πάντα της άρεσε.

Έχοντας εγκαταλείψει εδώ και χρόνια τον χώρο της τηλεόρασης αλλά και της υποκριτικής που την ανέδειξαν, η Σοφία Αλιμπέρτη πλέον ασχολείται με τα ξενοδοχειακά και την εστίαση. Μάλιστα, διαθέτει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα ενώ έχει και ένα πολύ cosy caffe σε κεντρικό σημείο της Πάρου που γίνεται κάθε χρόνο τα καλοκαίρια σημείο συνάντησης για τους τουρίστες, ντόπιους και ξένους.

Σε ό,τι αφορά τώρα το σπίτι της, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στα χρώματα και τη διακόσμησή του που ήθελε να είναι χωρίς "πολυλογίες" και φαμφάρες.

Της αρέσουν τα παλ χρώματα και έχει επιλέξει τα περισσότερα από τα έπιπλά της να είναι σε λευκό χρώμα ενώ οι καναπέδες και τα περισσότερα υφάσματα μέσα στο σπίτι είναι χρώματος γκρι.

Λατρεύει την άνεση και όχι την πολυτέλεια και έτσι έχει διαμορφώσει έτσι το σπίτι ώστε να είναι λειτουργικό.

Τον χειμώνα, ο αγαπημένος της χώρος στο σπίτι είναι το σαλόνι μπροστά από το τζάκι που είναι σχεδόν πάντα αναμμένο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved