Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η ιστορία του τραγουδιού "Το φιλαράκι"
Showbiz

Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η ιστορία του τραγουδιού "Το φιλαράκι"

Η βελούδινη φωνή της Σοφίας Βόσσου, έχει συνοδεύσει τις πιο παρεΐστικες στιγμές μας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν ετοιμάζει κάτι δισκογραφικά, για το αν νιώθει γεμάτη στην ψυχή της, ενώ ανέφερε την ιστορία του τραγουδιού "Το φιλαράκι".

-Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;

Δισκογραφικά είμαι προσηλωμένη στο νέο μου τραγούδι που βγήκε πριν από έξι μήνες, το «Φοβάμαι να σου πω πως σ’ αγαπώ». Θέλω λίγο να το δουλέψω αυτό, διότι πλέον όταν βγάζεις ένα τραγούδι δεν γίνεται γνωστό, γιατί υποχρεώνεσαι να πληρώνεις τα ραδιόφωνα για να το παίξουν και μάλιστα τα πόσα είναι πολύ υψηλά. Εγώ δεν διατίθεμαι να κάνω κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλοί σοβαρότεροι λόγοι να δώσεις λεφτά, από να στηρίξεις το εγώ σου. Το έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που πεθαίνουν από την πείνα, δεν μπορούμε εμείς να δίνουμε υπέρογκα ποσά στα ραδιόφωνα για να διαφημιστούμε. Οπότε σιγά σιγά θα πάρει κι αυτό το τραγούδι το χρόνο του και θα αγαπηθεί ακόμα περισσότερο.

-«Το φιλαράκι» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που περνάει από γενιά σε γενιά. Θέλετε να μου πείτε την ιστορία του;

Η ιστορία είναι ότι είχα μια σχέση την περίοδο που το έγραψα και ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορούσα να τον βρω πουθενά. Από την στενοχώρια μου λοιπόν παίρνω την κιθάρα μου και γράφω «Το φιλαράκι». Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχε φύγει από κοντά μου γιατί είχε πάθει ένα ατύχημα και δεν ήθελε να με στεναχωρήσει. Περιέγραφε όλο μου τον ψυχισμό τότε αυτό το τραγούδι.

-Νιώθετε γεμάτη στην ψυχή σας;

Νιώθω πλήρης, υπέρ ευτυχισμένη και είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου χάρισε μια τόσο ωραία ζωή, με τα εύκολα και τα δύσκολά της. Παράλληλα είμαι ευγνώμων και στον κόσμο για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά που μου δίνει. Είναι πολύ δύσκολο να εισπράττεις ανιδιοτελή αγάπη. Είμαι το Σοφάκι τους και αυτό δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.

-Έχετε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους;

Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους αρκετές φορές, αλλά δεν πειράζει. Είναι κι αυτό μέρος της ζωής. Το κακό το χτυπάς πάντα με φως. Δηλαδή ναι το βλέπεις, αλλά και τι καταφέρνεις με αυτό; Εμένα δεν με αγγίζει γιατί δεν σου επιτρέπω να μου γεμίσεις την ψυχή μου με μίσος, με ανταγωνισμό. Πιστεύω πάρα πολύ στο Χριστό και προσπαθώ αυτά που έχει πει να τα κάνω πράξη στη ζωή μου, με αποτέλεσμα να έχω μια πάρα πολύ ωραία ζωή γεμάτη γαλήνη.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved