Κατερίνα Στικούδη: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά και η διαφορά ηλικίας με τον Βαγγέλη Σερίφη
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά και η διαφορά ηλικίας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια μαζί τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την Κατερίνα Στικούδη την γνωρίσαμε το 2005 μέσα από τα ελληνικά καλλιστεία, όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Από εκείνη τη στιγμή μία μεγάλη καριέρα ανοίχτηκε μπροστά της και η ίδια το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Οι δυνατότητες της πολλές καθώς έχει ασχοληθεί με το τραγούδι, την ηθοποιία, το μόντελινγκ και την παρουσίαση.

Πάμε όμως να την μάθουμε καλύτερα…

Η ηλικία

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε και είναι 36 ετών. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση.

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Το ύψος

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ύψος 1.76 και τα καλλίγραμμα πόδια της είναι αυτά που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ωστόσο ούτε το κορμί της μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς ανήκει στην κατηγόρια με τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

Η διαφορά ηλικίας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, πριν περίπου τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι επισφράγισε την αγάπη της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης, όμως ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Αυγούστου του 2018, με την τελετή να πραγματοποιείται στην Θεσπρωτία.

Ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη έχουν 11 χρόνια διαφορά και αυτό σίγουρα δεν τους ένοιαζε καθόλου, αφού η αγάπη τους ήταν δυνατή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε δηλώσει:«Είμαστε «ομάδα». Θα συμφωνήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα ανταλλάξουμε λόγια – μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα τα κάνουμε όλα. Στο τέλος, όμως, θα ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Βαγγέλης! Κι όχι γιατί είναι ο άντρας μου, αλλά έχω μάθει πια, ότι έχει δίκιο σε ό,τι κι αν μου έχει πει. Κάθε φορά δικαιώνεται, οπότε εκ των πραγμάτων, ακόμη κι όταν δεν θέλω, στο τέλος κάνω αυτό που θα μου πει, γιατί είναι για το καλό μου. Έχω συνηθίσει να βλέπω δύο και τρεις ρόλους σε έναν άνθρωπο. Έτσι και με τον Βαγγέλη. Όταν είμαστε σπίτι και μιλάμε για τη δουλειά, είναι ο συνεργάτης μου και μιλάμε καθαρά επαγγελματικά. Όταν θα πιάσουμε ένα θέμα προσωπικό μας, θα είμαστε αντρόγυνο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved