Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε ποιο είναι το χαϊδευτικό του γιου της!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για την μητρότητα, αλλά και για την καριέρα της και τους επαγγελματικούς της στόχους. 

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και καλλιτέχνης, η οποία έχει κερδίσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι και την στηρίζουν σε κάθε νέτο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για όλους και για όλα. Η εντυπωσιακή performer, στα πλαίσια της συγκεκριμένης εμφάνισης, παρουσίασε και το νέο της τραγούδι, με τίτλο "40 μέρες" και την εμφάνισή της ξεσήκωσε το πλατό.

Η ίδια παραδέχτηκε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της, μιας και τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μανούλα και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά. Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη, σε ερώτηση που αφορούσε τον μικρό Βύρωνα, ο οποίος είναι περίπου 4 μηνών, παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να μιλάει πάρα πολύ για εκείνον, μιας και είναι πολύ μικρός. Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε και το ότι τον αποκαλεί με το χαϊδευτικό "φουντούκι".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved