Σοφία Βόσσου: «Εχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Εχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα»

Η Σοφία Βόσσου έχει από τις πιο βελούδινες φωνές και μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα και αν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της.

-Μιλήστε μου για τον έρωτα. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας;

Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, σε προστατεύει, σε ζωντανεύει. Είναι πολύ σημαντικό να ζει η ψυχή και το σώμα. Είναι τροφή, αντέχει ο άνθρωπος χωρίς τροφή;

-Έχετε πέσει στα πατώματα για έναν άντρα;

Ναι έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα. Μεγάλη στεναχώρια και μην σου πω ότι δεν έχω συνέλθει και ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Όταν ο Θεός σε ευλογεί και γνωρίζεις τη μεγάλη αγάπη, από τη μια υπάρχει η ευτυχία ότι το βίωσες, γιατί πολλοί δεν το ζουν, αλλά από την άλλη σου αφήνει μέσα σου κενά όταν την χάνεις. Τουλάχιστον μέχρι να έρθει η επόμενη, αν έρθει… δεν αποκλείω τίποτα. Αλλά ναι, έχω βιώσει τον απόλυτο έρωτα.

-Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε σε αυτόν τον έρωτα;

To «Μην μου πάθεις κακό», ένα δικό μου τραγούδι. Θα σου πω τον στίχο «Μην μου πάθεις κακό, μην μου χαθείς, τώρα που γαλήνεψε η ζωή κι αν μου πάθεις κακό θα γίνω χώμα και νερό να γεννηθείς ξανά».

-Την απιστία θα την συγχωρούσατε;

Ναι μωρέ, ναι. Όλα είναι στον άνθρωπο. Υπάρχουν πειρασμοί. Ο σκοπός είναι να μην υπάρχουν παράλληλοι δεσμοί, γιατί εκεί είναι κοροϊδία. Τώρα το να συμβεί μια φορά, εντάξει είναι ανθρώπινο. Πολλές φορές φταίμε κι εμείς που θεωρούμε δεδομένο τον σύντροφό μας.

-Εσείς έχετε απιστήσει;

Ναι, έχω απιστήσει.

-Το μετανιώσατε;

Όχι, γιατί τη δεδομένη στιγμή που το έκανα, υπήρχε αυτό που σου είπα πιο πάνω κι έγινε. Του το είπα ωστόσο πολύ θαρραλέα, χωρίσαμε και μετά από κάποιο διάστημα ήθελε να ξανά είμαστε μαζί, όπως κι έγινε.

-Αυτή την περίοδο θα θέλατε να ερωτευτείτε;

Βέβαια και θέλω, αλλά βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο άλλος να έχει μια καλή, καθαρή ψυχή και να έχει και χιούμορ.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved