Σοφία Βόσσου «Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος»
Showbiz

Σοφία Βόσσου «Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος»

Η δύναμη της ψυχής της και η επιμονή της στο να μην το βάζει κάτω αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη Σοφία Βόσσου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και τι της έδωσε δύναμη και αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή της.

-Προτάσεις γάμου γιατί αρνιόσασταν συνέχεια;

Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος. Για να γίνω όμως πιο ξεκάθαρη, δεν αρνούμαι τη συμβίωση, ούτε τον γάμο. Μπορεί να συμβεί. Αρνούμαι τον γάμο που τον βάζει καπέλο, το σύστημα στα παιδιά. Δηλαδή αν δεν παντρευτείς, είσαι αποτυχημένος. Όχι δεν είναι έτσι. Μόνο καλός άνθρωπος πρέπει να είσαι, τίποτα άλλο. Δεν είμαι κατά του γάμου, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

-Τι είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εσάς;

Ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Ανθρώπινα, επαγγελματικά, έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, το κορμί μας, όλα. Είναι οικογένειά μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα.

-Περάσατε αρκετά και σοβαρά προβλήματα με την υγεία σας. Βγήκατε νικήτρια. Τι σας έδωσε δύναμη;

Όπως σου είπα, πιστεύω πολύ στο Θεό και δεν φοβάμαι. Το μόνο που τον παρακαλώ είναι να μου δίνει δύναμη να ανταπεξέλθω στους πόνους και καθαρό μυαλό να μην λυγίσω. Πολλοί άνθρωποι περνάνε χειρότερα και σοβαρότερα προβλήματα. Δεν μπορώ να κλαίγομαι όταν μικρά παιδάκια έχουν λευχαιμία. Πόνεσα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, αλλά όχι στο μέτρο που πονούν άλλοι άνθρωποι.

-Έχετε βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Ναι. Όταν αρρώστησε ο πατερούλης μου από καρκίνο στο πάγκρεας, πήγα στην εκκλησία, προσευχήθηκα και ζήτησα από τον Θεό, όχι να μην τον πάρει, αλλά να μην πονέσει. Κάνει το χειρουργείο και μέσα σε μία μέρα, κολλάει ένα μικρόβιο από την εντατική και έφυγε μέσα σε τρεις μέρες σαν πουλάκι. Δεν υπέφερε. Αυτό ζήτησα από τον Θεό. Αν αυτό δεν είναι θαύμα τότε τι είναι;

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved