Μαρία Κίτσου: Αυτές είναι οι τρεις τροφές που έκοψε και έχασε κιλά
Showbiz

Μαρία Κίτσου: Αυτές είναι οι τρεις τροφές που έκοψε και έχασε κιλά

Απαλλαγμένη από κάθε περιττό κιλό που ήθελε να χάσει, η Μαρία Κίτσου.

Η τηλεοπτική Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες, κατάφερε μέσα σε περίπου ενάμιση χρόνο να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, που της είχε αφήσει μια θεραπεία με ορμόνες, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πλέον εμφανής με την ίδια να έχει αλλάξει ακόμη τη γκαρνταρόμπα της. Μέσα στην πρώτη καραντίνα η ηθοποιός άλλαξε ολοκληρωτικά το πρόγραμμα της διατροφής της ενώ παράλληλα έκανε και γυμναστική.

Φρόντισε ουσιαστικά να τρώει υγιεινά, αποφεύγοντας να μπαίνει στον πειρασμό να ανοίγει κάθε τρεις και λίγο το ψυγείο και να τσιμπολογάει.

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι πως τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά», έχει πει η ίδια.

Ποιες όμως είναι εκείνες οι τρεις τροφές που έκοψε «μαχαίρι» κι έτσι πήρε αμέσως μπροστά ο μεταβολισμός της;

Η Μαρία Κίτσου επέλεξε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρές τροφές. Φυσικά δεν παραλείπει να πίνει καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved