Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύντροφός του που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας
Showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύντροφός του που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μπορεί να έχει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας καθώς παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη σύντροφό του.

Εκείνη, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ στηρίζει τον παρουσιαστή με τον δικό της τρόπο.

Πρόσφατα, το ζευγάρι, πραγματοποίησε δημόσια βραδινή έξοδο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν παντρεμένος και απέκτησε δυο παιδιά. Έναν γιο και μια κορούλα. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διατηρεί άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Σχέσεις δυνατές στον χρόνο που δύσκολα κάποιος ή κάτι θα τις χαλάσει. Πλέον λοιπόν, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, με την αγαπημένη του, Katrin Ladose.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Μετά από έξι µήνες σχέσης, η Katrin Ladose γνώρισε τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη και τα πάνε περίφημα.

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews.

Δείτε τους μαζί στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved