Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θα το πιστεύεις ! Δείτε πώς ήταν σε μικρή ηλικία
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θα το πιστεύεις ! Δείτε πώς ήταν σε μικρή ηλικία

Δείτε πως ήταν η Κατερίνα Παναγοπούλου σε μικρή ηλικία.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει μαγνητίσει τα βλέμματα τις τελευταίες μέρες καθώς ο φωτογραφικός φακός του περιοδικό CIAO κυκλοφόρησε κοινές φωτογραφίες της με τον Ντέμη Νικολαϊδη ύστερα από έξοδο τους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είναι ενεργή στα social media και πολλές φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Έτσι η ίδια θέλησε να κάνει μία… έκπληξη στους διαδικτυακούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να τους δείξει πως ήταν σε μικρή ηλικία.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει ένα on air απρόοπτο:«Με παροιμιώδη ψυχραιμία, όπως μου λένε! Πρόσφατα με έκαναν και βίντεο τα τρομερά παιδιά του "Ράδιο Αρβύλα" γι' αυτό το προσόν και γέλασα πολύ όταν το είδα. Πέφτουν μικρόφωνα, σπάνε ποτήρια, σβήνουν οθόνες, πέφτουν συνδέσεις και εκείνη τη στιγμή με έναν μαγικό τρόπο μένω απερίσπαστη. Δεν θα ξεχάσω σε ένα από τα πρώτα μου δελτία που σκίστηκε όλο το πίσω μέρος του ρούχου που φορούσα 2 λεπτά πριν ξεκινήσουμε και έπρεπε μέχρι το πρώτο βίντεο να κάθομαι ακίνητη με μία παραμάνα που πρόλαβαν να μου βάλουν δευτερόλεπτα πριν για να μην πέσει το ρούχο. Ουδείς κατάλαβε το οτιδήποτε!».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved