Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του»
Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Πόλεμος Ουκρανία: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την λύπη της για όλα όσα συμβαίνουν.

Δραματικές ώρες βιώνει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 924/2) η Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την έναρξη της ρωσικής επίθεσης. Ήδη η Ρωσία έχει επιτεθεί σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας με τις πληροφορίες να μιλούν για απώλειες και στις δύο πλευρές, ανάμεσά τους και άμαχοι αλλά και μικρά παιδιά.

Όπως ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός, η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει πολλά χτυπήματα στην Ουκρανία.

Tα social media επωνύμων έχουν κατακλυστεί από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες.

Σύνθημα όλων είναι #stopwar. Σταματήστε τον πόλεμο. Οι φωτογραφίες από τους βομβαρδισμούς της Ουκρανικής χώρας από την Ρωσία σοκάρουν. Έτσι λοιπόν και η Βίκυ Χατζηβασίλειου ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

«Πόλεμος! Μια σφαγή ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, για το κέρδος ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν σφαγιάζουν ο ένας τον άλλον»
Paul Valery. Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν είναι και το ίνδαλμα του Ερντογάν. «Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved