Ο προπονητής της Κουρεντή, Φίλιππος Γούρναρης, στο gossip-tv: «Της έχω πει πώς να σημαδεύει»
Showbiz

Ο προπονητής της Κουρεντή, Φίλιππος Γούρναρης, στο gossip-tv: «Της έχω πει πώς να σημαδεύει»

Ο Φίλιππος Γούρναρης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την Μυριέλλα Κουρεντή και αποκάλυψε το πρόγραμμα προπόνησης της.

Ο Φίλιππος Γούρναρης είναι ο προπονητής της Μυριέλλας Κουρεντή και είναι ο άνθρωπος που την προετοίμασε για τις δύσκολες δοκιμασίες των αγωνισμάτων του Survivor.

Ο «δάσκαλος» όπως τον αποκαλούν οι μαθητές του ξέρει τον τρόπο να μεταλαμπαδεύει την γνώση που έχει στο κομμάτι αυτό και είναι ένας από τους λόγους που και η ηθοποιός τον έχει εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια για την προπόνηση της.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το είδος προπόνησης που χρησιμοποίησε «πάνω» στην Μυριέλλα ώστε η ίδια να μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα για να μπορεί να φέρνει νίκες στην Κόκκινη ομάδα.

«Τη Μυριέλλα την προπόνησα μέσα από το Wing Chun Kung Fu που κάνει χρόνια. Βέβαια μετά της έκανα και διάφορες πίστες μέσα στην σχολή, κάναμε σημάδι, μπασκέτα και κρατάγαμε χρόνους», δήλωσε αρχικά ο Φίλιππος.

Και πρόσθεσε: «Όλο το πρόγραμμα του Wing Chun έχει να κάνει με την ενέργεια και είναι η βιομηχανική του σώματος. Είναι από τα βασικά στιλ Kung Fu, ουσιαστικά είναι αυτό που έκανε ο Μπρους Λι. Η Μυριέλλα αυτό έκανε απλά πρόσθεσα και διάφορες πίστες μέσα στη σχολή, δηλαδή διαμόρφωνα κάθε φορά και μία άλλη πίστα σαν να είναι στο Survivor. Είχα δει λίγο το παιχνίδι και έπραξα αναλόγως, ξέραμε ότι δεν είναι μόνο τα εμπόδια αλλά και το σημάδι που είναι και το πιο σημαντικό για να φέρεις τον πόντο».

Όσον αφορά στις μέρες που η ηθοποιός προπονούνταν, ο ίδιος μας απάντησε πως ήταν καθημερινά περίπου μία με μιάμιση ώρα.

Τέλος για το πώς τη βλέπει μέσα στο παιχνίδι και για το αν θα τη συμβούλευε για το αγωνιστικό κομμάτι απάντησε: «Την καμαρώνω. Δεν είναι ότι θα την συμβούλευα καθώς η ψυχολογία μέσα στο παιχνίδι είναι το Α και το Ω. Σίγουρα η κόπωση, οι τραυματισμοί και η αφαγία δεν βοηθάνε. Εγώ όταν φτάνει στο σημάδι την βλέπω συγκεντρωμένη, της έχω πει πώς να σημαδεύει και τι να κάνει, από εκεί και πέρα είναι αρκετοί οι παράμετροι για να φέρεις νίκη. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από μέρος της προπόνησης που έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους στίβους μάχης του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved