Ιωάννα Σεβοπούλου: «Αν υπέκυπτα, όλα θα ήταν εύκολα»
Showbiz

Ιωάννα Σεβοπούλου: «Αν υπέκυπτα, όλα θα ήταν εύκολα»

Η Ιωάννα Σεβοπούλου μίλησε για το νέο της single και την καριέρα της.

Η Ιωάννα Σεβοπούλου επιστρέφει δυναμικά με νέο κομμάτι και αισθησιακό videoclip. Η γοητευτική ερμηνεύτρια μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τις εμφανίσεις της , αλλά και για τα διάφορα απρόοπτα που της έχουν συμβεί επί σκηνής. «Μόλις πριν από δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο μου videoclip. Πρόκειται για μια αισθαντική μπαλάντα με τίτλο "Δεν νιώθω τίποτα", σε μουσική Κώστα Μακεδόνα και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου. Η σκηνοθεσία του clip του Sherif Francis, είναι τελείως κινηματογραφική, μοιάζει με ταινία μικρού μήκους. Είναι μια πάρα πολύ καλή παραγωγή».

H ίδια, ωστόσο, τα Σάββατα εμφανίζεται στα βόρεια προάστια, κάνοντας ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. «Κάθε Σάββατο εμφανίζομαι στο "Chalet" στην Πολιτεία, σε ένα one woman show, τραγουδώντας σε έξι γλώσσες διαχρονικές επιτυχίες». Μάλιστα, διευκρινίζει γιατί τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να εμφανίζεται σε εναλλακτικά μέρη και όχι σε νυχτερινό κέντρο. «Εχω επιλέξει να εμφανίζομαι σε πιο μικρούς χώρους, για να μπορώ να κάνω αυτό που με εκφράζει ελεύθερα και καλύτερα, και έχω αναπτύξει ένα κοινό που με ακολουθεί πιστά αυτά τα χρόνια, θα ήταν χαρά μου από το τραγούδι να ακουστώ ακόμα περισσότερο και να έρχεται περισσότερος κόσμος στα live μου, γιατί όποιος το ζήσει θα καταλάβει. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία: Ενα ταξίδι στις μουσικές του κόσμου, όπου βεβαίως κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο».

Φυσικά, όπως πολλοί καλλιτέχνες, η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει ζήσει διάφορα απρόοπτα στη σκηνή. «Μου έχουν συμβεί σε live διάφορα απρόοπτα, θυμάμαι, τραγουδούσα , κάπου και, μόλις τελείωσα και ετοιμαζόμουν να φύγω, διαπίστωσα ότι κάποιος με παρακολουθούσε. Με ακολούθησε με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του και χρειάστηκε να κάνω πολλούς γύρους, οπότε στο τέλος ξύπνησα τον πατριό μου, που μένει κοντά στο σπίτι μου, για να βγει έξω και να πάω να κοιμηθώ σπίτι του. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι, εάν υπέκυπτα σε ανθρώπους της δουλειάς γενικότερα, θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για μένα... Ωστόσο, δεν μετανιώνω στιγμή και αισθάνομαι πολύ περήφανη που ό,τι έχω καταφέρει είναι με την αξία μου, όποια είναι αυτή», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved