Ιβάν Σβιτάιλο: «Τα 30 κιλά που πήρα ήταν γιατί βούλιαξα στο αλκοόλ μετά το θάνατο του πατέρα μου»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Τα 30 κιλά που πήρα ήταν γιατί βούλιαξα στο αλκοόλ μετά το θάνατο του πατέρα μου»

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται!

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στη σχέση με τον πατέρα του αποκάλυψε πως πήρε 30 κιλά γιατί μετά το θάνατό του βούλιαξε στο αλκοόλ.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέση, απέκτησα ξανά μετά τα 20. Έχει φύγει από τη ζωή. Όταν ο άνθρωπος επιλέγει την αυτοκαταστροφή και καταλήγει να χάνει τη συνείδησή του και στο τέλος να χάνει και τη ζωή του σε νεαρή ηλικία… Γιατί ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός. Σκέφτεσαι μην καταλήξω σαν τον πατέρα μου» είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο και συνέχισε:

«Τα 30 κιλά που πήρα, ήταν γιατί βούλιαξα στο αλκοόλ μετά τον θάνατό του… Έπρεπε να το γευτώ και να το κουβαλήσω εγώ; Δεν ξέρω», είπε.

Λίγο αργότερα η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά με τον ηθοποιό, ο οποίος σοκαρισμένος, όπως παραδέχτηκε, παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

«Είναι σοκαριστικό και παρανοϊκό το πώς φτάσαμε ως εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο «πολιτισμένος» κόσμος φτάνει σε τόσο ωμή βία… Έχω συγγενείς στο Χάρκοβο που δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Η θεία μου με παίρνει και μου λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Και μετά μαθαίνουμε ότι ξαφνικά υπάρχουν βομβαρδισμοί», είπε μεταξύ άλλων

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved