Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Οι πρώτες δηλώσεις του Σβιτάιλο: «Είναι σοκαριστικό το πώς φτάσαμε ως εδώ»

Gossip-tv Team

Πόλεμος Ουκρανία: Σοκαρισμένος, όπως παραδέχεται, παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος κατάγεται από την Κριμαία, πρώην ουκρανικό έδαφος. 

Όπως σημείωσε στα πρώτα του λόγια στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, στο αίμα του κυλάει ρώσικο αίμα καθώς όταν γεννήθηκε, ήταν ρωσική η υπηκοότητά του όμως τόνισε ότι έχει φίλους και στην Ουκρανία και στη Ρωσία. «Είναι σοκαριστικό και παρανοϊκό το πώς φτάσαμε ως εδώ» είπε ο ίδιος ο οποίος προ ημερών είχε κάνει μία ανάρτηση "γροθιά στο στομάχι", η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο «πολιτισμένος» κόσμος φτάνει σε τόσο ωμή βία».

Και συνέχισε: «Έχω συγγενείς στο Χάρκοβο που δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Η θεία μου με παίρνει και μου λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Και μετά μαθαίνουμε ότι ξαφνικά υπάρχουν βομβαρδισμοί». Ο ίδιος τόνισε: «Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τι λέμε» ενώ σημείωσε: «Με πληγώνει αυτός ο αδελφικός διχασμός».

Ο Ιβάν Σβιτάιλο επίσης τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι ένας υγιής άνθρωπος μπορεί να επιζητά τον απόλυτο διχασμό... Πρέπει να γίνουν τα πάντα για την αποκλιμάκωση και όχι να ‘οπλίζουμε’ το χέρι οποιασδήποτε πλευρές».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved