Ο Ιβάν Σβιτάιλο στο gossip-tv: «Δεν θα ήθελα να πάω στο Survivor, μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα»
Showbiz

Ο Ιβάν Σβιτάιλο στο gossip-tv: «Δεν θα ήθελα να πάω στο Survivor, μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και στο αν θα συμμετείχε στο Survivor.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Moby Dick – The Musical». Η παράσταση διαδραματίζει μια πολυεπίπεδη ιστορία, μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα, με μια βαθιά φιλοσοφική διάσταση. Η επική σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ζωντανεύει το τεράστιο μουσικό και θεατρικό έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μεγαλύτερη θεατρική σκηνή της πόλης.

Ο ηθοποιός μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, όπου και πραγματοποιήθηκε χθες (8/2) στο Christmas Theatre μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι τον έκανε να πει το μεγάλο ναι στην παράσταση αλλά και στο αν θα συμμετείχε στο Survivor.

«Τα πάντα. Οι συνεργάτες, ο Γιάννης Κακλέας με τον οποίο είχαμε ξανά συνεργαστεί, η παραγωγή της στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το βιβλίο που διάβασα ως παιδί και νομίζω πως θα ήταν για τον καθένα ένα μαγικό ταξίδι μέσα σε ένα μυθιστόρημα που το κάθε αγόρι φαντάζεται και χαίρεται διότι η ιστορία αφορά ένα ταξίδι και πειρατές».

Όσο αναφορά για το αν θα συμμετείχε ως παίκτης στο Survivor απάντησε: «Όταν μου είχε γίνει για πρώτη φόρα πριν από κάποια χρόνια η πρόταση να συμμετέχω στο παιχνίδι ήμουν χωρίς παιδιά οπότε το σκεφτόμουν σαν εμπειρία. Μου αρέσουν πράγματα που έχουν αυτή την πρόκληση, τώρα όχι».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved