Λαμπερή βάφτιση στην ελληνική showbiz – Και το όνομα αυτού… Μιχαήλ!
Showbiz

Λαμπερή βάφτιση στην ελληνική showbiz – Και το όνομα αυτού… Μιχαήλ!

Λαμπερή βάφτιση στη showbiz έγινε χθες, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Το ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, Μιχαήλ. Ο μπόμπιρας ήρθε στον κόσμο τον Μάρτη του 2021 και πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια οι γονείς του επέλεξαν να τον βαφτίσουν χθες, Κυριακή.


Ο λόγος για την... Ελισάβετ Δοβλιατίδου, την πρώην παίκτρια του Survivor και μοντέλο και τον σύζυγό της, Αντώνη Γαλάτη που βάφτισαν τον γιο τους.


Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο, με λίγους και εκλεκτούς φίλους και συγγενείς,
Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν υπέροχος, τα χρώματα που κυριαρχούσαν στη διακόσμηση ήταν το μπλε και μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση…
Η Ελισάβετ ήταν πανέμορφη φορώντας ένα κομψό μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με φούξια γόβες, αλλά εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν φυσικά ο μικρός Μιχαήλ ο οποίος έκλαψε ελάχιστα.


Να σας θυμίσουμε ότι η Ελισάβετ είχε πει ότι ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός ο σύντροφός της, ο Αντώνης Γαλάτης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα σε κάποια ανάρτησή της είχε γράψει για εκείνον όταν πλησίαζε να γεννήσει: «Διανύω κιόλας τον 9ο ευλογημένο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω πως νιώθω τρομερή ευεξία, μιας και με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ο σύζυγος μου. Δεν στερήθηκα τίποτα από φαγητό, αλλά σίγουρα κράτησα ισορροπίες, και πάνω απ' όλα υγιεινές διατροφικές συνήθειες.».
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βάφτιση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved