Γη της Ελιάς: Σπύρος Νικολαΐδης: Ο γιος της Αθηνάς είχε γενέθλια- Η ηλικία και το λαμπερό πάρτι!
Showbiz

Γη της Ελιάς: Σπύρος Νικολαΐδης: Ο γιος της Αθηνάς είχε γενέθλια- Η ηλικία και το λαμπερό πάρτι!

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο και με μια τούρτα υπερπαραγωγή, που περιέγραφε ακριβώς τον χαρακτήρα του. 

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας "My Style Rocks", όπου ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους και τα είχε πάει και πολύ καλά, ενώ φέτος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διακατέχει στην δραματική σειρά του MEGA και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει μοναδικά.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης έχει αποκτήσει πλήθος φανατικού κοινού, που τον παρακολουθεί, όχι μόνο μέσα από την "Γη της Ελιάς", που κατέχει τον ρόλο του Δημήτρη, "γιού" της Αθηνάς, αλλά και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, όπου δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του.

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, ο Σπύρος Νικολαΐδης δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου ο ίδιος φαίνεται χαρούμενος να ποζάρει με την τούρτα του, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένος. Κλείνοντας τα 28 του χρόνια, ο αγαπημένος ηθοποιός δέχτηκε πλήθος από ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι του έλεγαν να είναι πάντα τόσο λαμπερός. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "28 it is 🎉 Thank you for your love❤️ To my younger self:
“Hope I’ve made you proud kiddo” 🙏 #surpirseparty #birthdayboy"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved