Μαρίνα Παντζοπούλου: Η απίστευτη ομοιότητα με την Μενεγάκη και η έκπληξη για τα γενέθλιά της
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η απίστευτη ομοιότητα με την Μενεγάκη και η έκπληξη για τα γενέθλιά της

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γίνεται σε λίγες μέρες επτά χρονών και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη τής ετοιμάζει μία έκπληξη!

Το πιο μικρό παιδί της Ελένης, η Μαρίνα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου το 2015 και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι την ημέρα των γενεθλίων της θα ήθελε με την οικογένειά της να απολαύσουν ένα γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Μάλιστα, δεν δίστασε να δείξει την προτίμησή της στο μαγαζί που έχει ο συνεργάτης της και σεφ Γιώργος Παπακώστας.

Η κόρη της Ελένης σε λίγες μέρες γίνεται επτά χρονών και είναι ένα πανέμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes είναι αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κόρη της που είναι ζωηρή μέσα από τις εκπομπές της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει στο παρελθόν: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και ένα περιστατικό με την μικρούλα, Μαρίνα Παντζοπούλου: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Η επτάχρονη κόρη της φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα φωτογραφίες της Μαρίνας που μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της και σε λίγες μέρες γίνεται επτά χρονών!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved