Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Βοσκόπουλο - Οι οικογενειακές φώτο και το μήνυμά της
Showbiz

Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Βοσκόπουλο - Οι οικογενειακές φώτο και το μήνυμά της

Απόκριες 2022: Αυτή η Καθαρά Δευτέρα είναι διαφορετική για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία, αφού δεν έχουν στο πλευρό τους τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο ο αγαπημένος τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών στις 19 Ιούλιου βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη, τόσο την σύζυγό του όσο και την κόρη του, Μαρία.

Η ηθοποιός σήμερα, Καθαρά Δευτέρα θέλησε να τιμήσει για ακόμη μια φορά τη μνήμη του αξέχαστου τραγουδιστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται την Αθηνά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται δυο κορνίζες και πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες από το παρελθόν.

Η ίδια η Άντζελα Γκερέκου σχολίασε: «Στο σπίτι μας η Καθαρά Δευτέρα ήταν πάντα μια μεγάλη γιορτή. Κι έτσι συνεχίζουμε και όσοι λείπουν είναι πάντα εδώ!!!Η Μεγάλη Σαρακοστή του Πάσχα είναι από την Ορθόδοξη παράδοσή μας και η περίοδος συγχώρεσης Ο ένας προς τον άλλον..Ας προσπαθήσουμε. ..Καλή Δύναμη με Υγεία Αγάπη. κ Ειρήνη».

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φώτο που ανήρτησε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved