Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 απίθανα κλικ που μαρτυρούν ότι λατρεύουν τα ταξίδια!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 απίθανα κλικ που μαρτυρούν ότι λατρεύουν τα ταξίδια!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πλέον απόλυτα ευτυχισμένοι, με τις δυο κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, να έχουν συμπληρώσει απόλυτα την όμορφη οικογένειά τους.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δεν διστάζουν ποτέ να το δείξουν, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα είναι όλο και περισσότερα και μαρτυρούν ότι η χημεία μεταξύ τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν ίσως μια από τις πιο χαρούμενες φάσεις της ζωής τους, μιας και αυτό που ήθελαν και οι δυο για πολύ καιρό, που δεν ήταν άλλο από την απόκτηση ενός παιδιού, συνέβη και η συγκίνησή τους είναι μεγάλη. Τα δυο μικρά τους κοριτσάκια, η Αριάνα και η Φιλίππα τους έχουν «κλέψει» την καρδιά και δεν μπορούν να τους χαλάσουν χατίρι. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την σημασία που έχει η οικογένεια στη ζωή και την καθημερινότητά τους, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.

Αν ανατρέξουμε και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις τους, είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, λατρεύουν τα ταξίδια και έχουν ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς εκτός Ελλάδας, μιας και λατρεύουν να ανακαλύπτουν μαζί καινούργιους πολιτισμούς και κουλτούρες. Μάλιστα, πρόσφατα, οι δυο τους ταξίδεψαν για λίγες ρομαντικές ημέρες στο Παρίσι, μιας και είχαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό πολύ καιρό και πριν καν γεννηθούν οι κόρες τους, που επικρατούσαν και οι περιορισμοί, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Μάλιστα, η Χριστίνα δήλωσε ευτυχισμένη που πήγαν ένα ταξίδι και πάλι και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα, να ξεκουραστούν και να περάσουν φανταστικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery 10+1 στιγμιότυπα που μαρτυρούν ότι το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved