Showbiz

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Αγκαλιασμένοι στο Παρίσι- Το πρώτο ταξίδι μετά την πανδημία και τα... δίδυμα!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύουν τις περιπέτειες, αλλά και τα ταξίδια, τα οποία τους κάνουν να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, αλλά και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύουν καθημερινά, μιας και τα κοινά τους ποστ αποπνέοουν πάντοτε μια ιδιαίτερα θετική ενέργεια, που μας γεμίζει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αγαπούν πολύ τα ταξίδια και μάλιστα, όπως έχουμε δει πολλές φορές, οι δυο τους επίθυμούν να ανακαλύπτουν τον κόσμο μαζί, μιας και θέλουν να μαθαίνουν νέους πολιτισμούς, αλλά και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Ιδιαίτερα πριν από την πανδημίας, το ζευγάρι είχε οργανώσει πολλά ταξίδια, στα οποία είχαν περάσει και φανταστικά.

Η πανδημία του κορονοϊού, τα μέτρα προστασίας, αλλά και ο ερχομός των διδύμων φάνηκε ότι έβαλαν τα ταξίδια τους σε διάφορους προορισμούς σε δεύτερη μοίρα, όπως ήταν και λογικό, αλλά, όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι την αγαπημένη του συνήθεια. Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες, να ταξίδεψαν οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα είπαν να κάνουν μια πιο ρομαντική απόδραση.

Πριν από λίγες ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, όπου οι δυο τους καλημέριζαν τους διαδικτυακούς τους φίλους από το Παρίσι, δείχνοντας το πόσο χαρούμενοι είναι με το πρώτο τους ταξίδι στην Ευρώπη, μετά από την χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved