Μπόμπα – Τανιμανίδης: Το πρώτο ταξίδι με τις δίδυμες! Τα απίστευτα πλάνα μέσα από το αεροπλάνο
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Το πρώτο ταξίδι με τις δίδυμες! Τα απίστευτα πλάνα μέσα από το αεροπλάνο

Λάτρεις των ταξιδιών ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, πλέον και οι δίδυμες.

Όσο η Χριστίνα ήταν έγκυος και τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της το ζευγάρι είχε σταματήσει τα ταξίδια ενώ τώρα που οι μικρές μεγάλωσαν λίγο, πήραν την απόφαση να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι με το αεροπλάνο.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες που ανέβασαν δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και πώς όχι αφού η Φιλίππα και η Αριάνα τους έχουν αλλάξει τη ζωή.

«Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδιιιιι!!!
Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας! 🤣
Μάντεψε τον προορισμό μας ! ✈️
#tanimanidakia
#twins #travelwithtwins #travelfamily», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα λεζάντα των φωτογραφιών και είναι πραγματικά υπέροχες.

Δες το βίντεο

«Είναι έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί. Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved