Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πιο τρυφερές φωτό με τις δίδυμες κόρες τους από τότε που γεννήθηκαν!
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πιο τρυφερές φωτό με τις δίδυμες κόρες τους από τότε που γεννήθηκαν!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περνούν ίσως την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους, μιας και τους τελευταίους μήνες έχει μεγαλώσει η οικογένειά τους. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όπου συνεχώς εντυπωσιάζουν όχι μόνο τα media, αλλά και τους διαδικτυακούς τους ακόλουθούς, με τις φοβερές εικόνες που δημοσιεύουν, αφού τα likes και τα σχόλια "πέφτουν βροχή".

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τέλος του καλοκαιριού του περασμένου έτους, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, γεγονός που τους γέμισε με ευτυχία, μιας και ήταν κάτι που προσπαθούσαν για πολύ καιρό. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της, ο δρόμος για την μητρότητα ήταν αρκετά δύσκολος για εκείνη, αλλά από την στιγμή που τα κατάφερε και έμεινε έγκυο, δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτε άλλο από το να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Κάτι τέτοιο έγινε στα τέλη του Αυγούστου, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης έγιναν γονείς και τα κοριτσάκια τους έγιναν ο απόλυτος στόχος της ζωής τους. Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια και εκείνοι φυσικά δεν μπορούν να κρύψουν με τίποτα τον ενθουσιασμό τους, για την φανταστική οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει. Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό, οι δυο τους απέφευγαν να μας δείξουν τα προσωπάκια των μωρών τους, αλλά λίγο μετά τα Χριστούγεννα, η Χριστίνα έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία, όπου ευχόταν σε όλο τον κόσμο να έχει αγάπη και ευτυχία για την νέα χρονιά.

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι δυο πανέμορφα μωράκια και αδιαμφισβήτητα πολύ χαριτωμένα και οι γονείς τους τις καμαρώνουν όλο περηφάνεια. Από εκεί και πέρα, πολύ συχνά βλέπουμε, τόσο από την Χριστίνα Μπόμπα, όσο και από τον Σάκη Τανιμανίδη, να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με τις μικρές τους και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι υπέροχες!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved